základní část, 33. kolo
03.05.2023 18:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Pietro Pellegri (© AFP)

Poslední Sampdoria podlehla i Turínu

Další porážku má na svém kontě Sampdoria. Janovský celek podlehl Turínu 0:2 a na jeho posledním místě tabulky se nic nezmění. Ve 31. minutě poslal Granata do vedení Buongiorno a až v nastaveném čase pojistil vítězství Pellegri.

Situace "Námořníků" je v Serii A už hodně těžká a skoro to vypadá, že klub z Janova na záchranu rezignoval. Proti Turínu inkasoval první branku po půlhodině hry, přitom do té doby se hrál vyrovnaný fotbal. Obrana Sampdorie si ale ve 31. minutě nepohlídala centr z levé strany a na malém vápně zatloukl hlavou do sítě Alessandro Buongiorno!

Následně se to domácím začínalo sypat a jen s velkým štěstím přečkali další šance hostů. Po voleji Sanabrii skvěle zakročil brankář Ravaglia a o tři minuty později se celý minisouboj zopakoval opět ve prospěch domácího brankáře.

Turín nakonec celý poločas jasně ovládl, byť vedl jen o jednu branku. Sampdoria působila rezignovaným dojmem ale poměrně dlouhou dobu byla ve hře o body. Hosté vstřelili druhý gól až v nastaveném čase, když na středu hřiště rychle a překvapivě rozehrál Vojvoda a Pietro Pellegri samostatný úprk na Ravagliu zvládl. V dohrávaném čase ještě uviděl druhou žlutou kartu Bruno Amione, nicméně jeho vyloučení už vliv na utkání nemělo. Turín potvrdil slušnou formu a z Janove veze dvougólovou výhru.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele