28. kolo
05.03.2022 15:00 CET
2 : 1
(2:1)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Gerard Deulofeu (© AFP)

Udinese díky bleskovému úvodu udolalo Sampdorii

Udinese vyšel skvěle úvod do utkání se Sampdorií a již během prvních patnácti minutách dokázala dvakrát udeřit. To jí nakonec stačilo a ještě si mohla dovolit luxus zahodit několik dalších šancí.

Nezdálo se to jako moc pravděpodobné, ale Udinese se Sampdorií rozehrály fantastické, ofenzivní utkání hned od prvních minut. Skóre zůstalo na číslech se dvěma nulami jen pouhé čtyři minuty. Zkušený křídelník Roberto Pereyra se protáhl po straně do vápna a našel v něm Gerarda Deulofeua, který pohotově zakončil pod břevno.

Po osmi minutách Deulofeu dostal u vápna opět dost prostoru a vypálil. Jeho ránu obrana tečovala jen k úplně volnému Destinymu Udogiemu a mladý univerzál v pohodě potrestal další obrovský výpadek hostující obrany.

Doria se ale nevzdala a po pouhé minutě se skóre měnilo znovu. Stačil k tomu dlouhý nákop na útočnou polovinu. Obránce Becao trochu zazmatkoval, nechal se v roli posledního muže snadno odstavit tělem od míče a Francesco Caputo dal Dorii naději na body. Po turbulentním úvodu se tempo hry přeci jen uklidnilo.

Sampdoria potřebovala přidat. I proto byl do hry vyslán Sebastian Giovinco, někdejší obrovský talent italské kopané, který se z exilu vrátil do vlasti po dlouhých sedmi letech. Jenže šanci si připravilo Udinese. Od další branky však hlavičkující Beta oddělilo břevno. V samém závěru ještě Doria přežila střelu Deulofeua po další hrubce obrany.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdo z vás by dával jen tak 4,37 násobek????

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobře.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele