11. kolo
30.10.2021 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Turína FC (© AFP)

Turín znovu za tři body, Doria inkasovala třikrát

Tak už i Andrea Belotti vstoupil do klubu ligových stovkařů. Dnes večer završil svou trefou povedený večer turínských "Býků", kteří celkově třemi zásahy potopili návštěvníky z Janova. Sampdoria po dalším bezkrevném výkonu prohrála a v tabulce se propadá na patnácté místo.

Trvalo to jen 17 minut, než se Turín poprvé prosadil. A nutno podotknout, že i předtím hru naprosto kontroloval. Po patnácti minutách každopádně Karol Linetty dostal nahrávku do běhu a zpětným pasem pod sebe našel Dennise Praeta. Belgický záložník (a někdejší hráč právě Dorie) sice nebyl v nejlepší pozici, ale přesto se mu povedlo dostat míč do sítě.

První půle toho moc nenabídla, i když Turín si na aktivitu hostí stěžovat nemohl. Doria opět předváděla další bezkrevný výkon. Druhá půle začala pro "Býky" naprosto skvěle. Po osmi minutách hry Turín rozehrál rychlý kontr vedený Pobegou, který průnikovou nahrávkou ocenil mohutný sprint Wilfrieda Singa od vlastní brány až do vápna soupeře. Mladý obránce pak zacílil a nedal Auderovi šanci!

Střely Vojvody ani střídajícího Belottiho se neujaly, ale Turínu hodně pomohlo vyloučení Silvy z 67. minuty. Na Belottim bylo hodně vidět, jak moc chce dát gólu. V 72. minutě mu radost zkazila tyč, ale ve třetí minutě nastavení už bylo vše v pořádku. Turínský bomber dostal míč na hraně vápna, zamíchal hlavou dvou obránců a střelou na zadní tyč upravil na konečných 3:0 pro svůj tým.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad se bookmaker z tipáče nespletl při opisování kurzu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele