21. kolo
09.01.2022 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Spezia slaví (© AFP)

Janov CFC to zase nezvládl a doma podlehl i Spezii

Andrij Ševčenko nebude mít v Janově na růžích ustláno. Grifoni zase ztratili body a tentokrát před vlastním publikem rovnou prohráli.

Janov měl sice častější držení balónu, ale Spezia ho výrazně přestřílela a nakonec zaslouženě získala tři body.

Grifoni zaspali. Spezii stačilo jen čtrnáct minut na úvodní branku a v tu chvíli ještě nikdo netušil, že bude zároveň poslední a vynese hostům tři body. Verde si na straně hřiště počkal na ideální okamžik a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Simona Bastoniho. Zaskočený Janov se pak nestačil divit a druhý gól mu málem vstřelil Reca. Jeho střelu Sirigu propustil, ale na brankové čáře ho zastoupil Fares. Ve 34. minutě netrefil branku i Manaj a v tu chvíli už hosté přestříleli Janov 5:0.

Důležitější bylo skóre, které držela i nadále Spezia. Janov zkraje poločasu sice třikrát střídal, ale jeho hře to moc nepomohlo. Destro sice konečně vytvořil šanci pro domácí, ale Provedel předvedl dobrý zákrok. Ještě lépe si vedl Sirigu, který vyškrábl na rohový kop povedenou Bastoniho střelu. Ve velké šanci neuspěli ani Verde a dokonce ani Hefti.

Janov si vytvořil v závěru velký tlak, ale obrana Spezie mu s vypětím všech sil odolala. Destrova rána proletěla nad a Panděvova střela z jedničky skončila na spolehlivém Provedelovi. Janov vyrovnat nedokázal a doma v důležitém zápase odevzdal všechny body Spezii.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
JakubOcko

Janov snad sestup.. ostudy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele