9. kolo
22.10.2018 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - US Sassuolo 0:0

Žádná fotbalová hitparáda se na stadionu Luigi Ferraris nekonala. Sampdoria v dohrávce kola pouze plichtila 0:0 se Sassuolem, takže oba celky jsou víceméně na svém.

Motivaci na vítězství měly oba týmy, přeci jenom se hrálo o postup na pohárové příčky. V o něco lepší formě byla Sampdoria.

Bylo to zcela vyrovnané utkání, což dosvědčuje nejen konečný výsledek 0:0, ale také statistika držení balónu, střel nebo i rohových kopů. Mírně aktivnější bylo ze začátku Sassuolo, které se také po půlhodině hry dostalo do velké příležitosti. Zpoza vápna totiž zakončoval Bourabia a za Auderem zvonila tyčka. Tím jakoby se Sampdoria konečně probrala a tentokrát začala mít ona mírnější převahu, do konce prvního poločasu se ale prosadit nedokázala.

Ke zlepšení herního projevu na obou stranách nedopomohla ani změna stran. Námořníci navázali na závěr prvního poločasu a byli o trošku lepším týmem. Brankové příležitosti ale k vidění nebyly. Až čtvrthodinu před koncem si naběhl doprostřed vápna Saponara, na krásný Praetův centr, jenže trestuhodně ho volejí poslal nad. To byla obrovská šance, která domácí musela mrzet. Janovský celek už si další takovou šanci nepřipravil a doma se Sassuolem remizoval 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele