18. kolo
26.12.2018 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SPAL se s Udinese rozešel bez branek

SPAL si na domácí půdě po velmi nudném utkání jen rozdělil body s Udinese. Diváci se na stadionu Paola Mazzy gólu nakonec nedočkali a především pro hosty to je velká ztráta.

Udinese se v posledních týdnech moc nedaří a blíží se k pásmu sestupu. I proto chtělo dnes v podvečer uhrát se SPALem co nejlepší výsledek. Od začátku se ale ocitalo pod tlakem lépe hrající domácí ekipy. V jedenácté minutě navíc zaúřadoval sudí Doveri. Sergio Floccari se dostal s míčem až k vápnu a rozhodl se pro přízemní centr, který si blokující Mandragora srazil na vlastní ruku. Sudí ale penaltu nepískal.

SPAL byl dál hodně nebezpečným soupeřem a v patnácté minutě mohl Andrea Petagna rozehrávat velmi zajímavou standardní situaci. A nemyslel to vůbec špatně. Jeho pohotový obstřel ale skončil na břevnu, od něhož se vrátil zpátky do hry! Na opačné straně se zajímavou kolmicí za obranu blýskl De Paul, ale jeho oblouček nakonec nenašel nikoho ze spoluhráčů. Ke konci první půle se pokusil vypálit Seko Fofana, ale ani jeho projektil mnoho škody nenadělal.

Krátce po změně stran se k míči dostal Lasagna, který ještě vybízel nabíhajícího spoluhráče Pussetta. Ten ale místo střely volil další nahrávku na obsazeného spoluhráče. Následná spolupráce mezi Floccarim a Petagnou taktéž ke gólu nevedla.

Patnáct minut před koncem se do vzduchu pověsil Ignacio Pussetto, jehož zakončení musel vytahovat brankář Gomis. A když v samém závěru napálil Missiroli odražený míč nad bránu, bylo o výsledku jasno.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele