18. kolo
23.12.2017 18:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

AC Milán - Atalanta Bergamo 0:2

Na další problémy si zadělal Gennaro Gattuso. Jeho AC Milán nezvládl další zápas, tentokrát prohrál doma s Atalantou Bergamo 0:2. Bergamschi se ujali vedení už v prvním poločase zásluhou někdejšího hráče AC Bryana Cristanteho, druhý zásah pak přidal ve druhém dějství po rychlém kontru Josip Iličič.

Utkání s Atalantou v lecčems připomínalo střetnutí s Hellasem. AC Milán byl v průběhu prvního poločasu lepším týmem, ale měl smůlu v koncovce a Atalanta následně těžila maximum z minima. Díky videotechnologii navíc nebyl Milánu uznán první gól, neboť v klíčový moment hrál Cutrone rukou. Vedení na stranu AC mohl zařídit svojí přízemní střelou Montolivo, ale brankář Beriša se dobře natáhl. Ve 32. minutě zažilo San Siro šok, po centru Gómeze hlavičkoval Caldara, Donnarumma jeho pokus vyrazil, ale na dorážejícího Bryana Cristanteho už neměl nárok. AC Milán si tak opět začal komplikovat život.

Svěřencům Gennara Gattusa se ve druhém poločase vůbec nedařilo, ale nutno pochválit Atalantu, která dobře bránila. Kouč Gian Pier Gasperini svůj celek výborně připravil. Milán se v 66. minutě zmohl pouze na nepřesnou střelu Fabia Boriniho a v 71. minutě bylo po veškerých nadějích. Po rychlém kontru se před Donnarummou prosadil Josip Iličič a bylo rozhodnuto. Druhá branka Atalanty byla jako přes kopírák těm brankám, které AC schytalo od Hellasu.

Zápas už se k nelibosti domácích Tifosi jen dohrával. AC znovu prohrálo a v tabulce se dál propadá. V tuto chvíli mu patří až jedenácté místo. Atalanta je sedmá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ťažký zápas pre AC ale to je už skoro každý. Žiaľ žiadny klub už v pohode neporazia. Predpokladám že to skončí remízou. Gattuso by mal fakt začať uvažovať o rezignácii aj keď chyba nieje len tam.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele