4. kolo
17.09.2016 18:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Pescara dostala od Lazia tři góly a odjíždí bez bodů

Laziu sice v první půli koncovka nevycházela, ale všechno si domácí Biancocelesti vynahradili po změně stran. V něm Pescaru nezachránil ani skvělý brankář Bizzarri, který nakonec inkasoval hned třikrát.

Trenér Inzaghi začal poměrně odvážně, protože změnil taktiku i rozestavení. Jeho tým přešel na systém se třemi stopery a pětičlennou zálohou. Od začátku se na hřiště opět dostali hráči jako de Vrij, Bastos nebo Radu v obraně, do útoku trenér Inzaghi postavil dvojici střelců Immobileho a Djordjeviće. Pescara nastoupila bez Manaje, ale i tak její ofenzivní síla stála za zmínku: Caprari, Verre, Cristante nebo Benali měli pořádně zatápět římskému celku.

Ale byli to domácí, kteří se jako první a hodně rázně hnali do útoku. V šesté minutě dokonce Ciro Immobile vstřelil branku, která ale kvůli ofsajdu nebyla uznána. Domácí celek utkání ovládal a kombinační hrou měl nad svým sokem převahu. Další nákop mířil na Djordjeviće, který ale neproměnil. Podvečerní utkání se hrálo ve vysokém tempu a přispívalo k tomu především Lazio. Favorit zápasu se dostal k hlavičce díky de Vrijovi, který ale trefil přesně Bizzarriho!

Toho zaměstnal o chvíli později také Ciro Immobile, který překonal hned dva obránce Lazia a ostře vypálil, jenže Bizzarri jeho ránu vytěsnil mimo tři tyče! Do šance se dostal rovněž Milinković-Savić, který ale hlavou nastřelil míč opět jen do skvěle postaveného Bizzarriho. Ten byl dnes pro Pescaru rozdílovým hráčem. O to větší šok nastal po třiceti minutách, když dostala Pescara šanci zahrávat penaltu! Lazio bylo jasně lepší, ale Bastos fauloval po odehrání míče Caprariho.

A to byl dost možná rozhodující okamžik utkání, protože kapitán Memushaj vůbec netrefil bránu! Pescara tímto momentem ztratila celé utkání, aniž to ještě věděla. Druhý poločas totiž Lazio ovládalo stejně, ale k aktivitě konečně přidalo i góly. Lazio začalo druhou půli podobně jako první, tedy aktivitou. Až do 67. minuty ale římský celek nedokázal překonat Bizzarriho, i když šancí měl dostatečně. V minutě 67. se ale něco změnilo.

Felipe Anderson vyslal do pokutového území krásný a přesný centr na Milinkoviće-Saviće, který využil svých centimetrů a přesnou hlavičkou poslal Lazio do vedení!

Lazio se zřejmě dnes rozhodlo, že bude dávat góly jen hlavou, protože jeho druhá branka z minuty 72. byla prakticky totožná. Na pas od Cataldiho si naběhl obránce Stefan Radu a hlavou opět překonal Bizzarriho - 2:0 pro Lazio.

Své jméno na střeleckou listinu totiž přidal také Ciro Immobile, který za Pescaru kdysi sám střílel jednu branku za druhou. Italský střelec využil skvělého náběhu do vápna a nahrávky od Keity, který mu předložil balon před prázdnou bránu - 3:0 a Pescara se loučí smutně.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.com, goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele