24. kolo
12.02.2017 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - Empoli FC 2:0

Inter se rychle vzpamatoval z porážky na Juventusu a na San Siru bez problémů porazil Empoli 2:0. Branky si rozdělil do obou poločasů, nejprve se trefil Éder a ve druhém dějství zvýšil Candreva.

Inter byl od začátku velice aktivní a Empoli se jen bránilo. V 10. minutě zabránil inkasované brance brankář Skorupski, který zákrokem vychytal hlavičkujícího Palacia. Argentinský útočník dostal šanci od začátku utkání i díky tomu, že si Mauro Icardi odpykával karetní trest. Nastoupil i další útočník Éder a právě on zajistil ve 14. minutě první branku Interu. Prsty v tom měl opět Palacio a Éder tělem dopravil balón do sítě. Hostům se směrem dopředu vůbec nedařilo a v permanenci byl opět Skorupski. Gagliardiniho ránu z dobré pozice zneškodnil. Empoli hru postupně přeci jenom vyrovnávalo, ale Handanovič byl beztak bez práce.

To platilo až do 53. minuty, kdy si Empoli vytvořilo vůbec první šanci v utkání. Nejprve zakončoval Krunić a následná Maccaroneho dorážka se mezi tři tyče nevešla. Místo hostujícího vyrovnání přišel trest v podobě druhé branky Interu. Éder předvedl skvělou kopací techniku, našel volného Candrevu, který překonal Skorupskiho. Inter se druhou brankou uklidnil, což se ale trochu negativně projevilo na jeho snaze v dalších ofenzivních výpadech.

Rezignovalo i Empoli, které se tak za celý zápas zmohlo na jedinou pořádnou šanci. S takovou se zápasy těžko vyhrávají, obzvláště na San Siru. Inter si po vítězství upevnil čtvrté místo, jeho bodová ztráta na Ligu mistrů se nezměnila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Forza_Inter

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 som zvedavý kto dá góly

Reagovat
smazaný uživatel

Inter hra zas s 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele