22. kolo
29.01.2017 15:00 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Crotone - Empoli FC 4:1

Crotone ještě žije! Nováček zvládl životně důležitou bitvu s Empoli, které porazil 4:1. Domácí sice sestupové pozice zdaleka neopouštějí, jejich ztráta na sedmnácté místo se ale o něco zmenší. Hattrickem se blýskl útočník Diego Falcinelli.

Pokud by v tomto duelu zvítězilo Empoli, byl by rozdíl mezi oběma celky už čtrnáctibodový a při vší úctě ke Crotone, byla by to ztráta, která by se už velmi těžko doháněla. Crotone ale zvítězilo a místo čtrnácti bodů ztrácí osm.

Crotone si bylo důležitostí zápasu moc dobře vědomo, navíc hostům chyběla klíčová postava, tvůrce hry Riccardo Saponara, a na hře Empoli to bylo řádně znát. Na hrací ploše se v úvodu zápasu dlouho nic nedělo, až ve 24. minutě prolomil nerozhodný stav Adrian Stoian, jenž rovnou z první na hranici vápna neomylně vypálil a Skorupski byl bez šance! Empoli dokázalo na inkasovanou branku zareagovat , Mčedlidze vypálil a i s pomocí teče se mohl radovat z branky. Bylo to ale na dlouhou dobu to jediné, co Empoli předvedlo.

Po změně stran už bylo Crotone zase lepší, obrovskou tutovku spálil Falcinelli. Naštěstí pro domácí si stejný muž jen o dvě minuty později naběhl na přesný centr Barberise a hlavou vrátil vedení na stranu Crotone.

Domácí se snažili pojistit výsledek, nenechat nic náhodě a to se jim povedlo až v nastaveném čase. Veseli fauloval Stoiana a sudí neměl na vybranou, odpískal penaltu a tu bezpečně proměnil Diego Falcinelli. Empoli rezignovalo a do závěrečného hvizdu inkasovalo ještě jednou. Opět se prosadil Diego Falcinelli, jenž tak zkompletoval hattrick.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele