1. kolo
21.08.2016 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Empoli FC - UC Sampdoria 0:1

Porážkou vstoupilo do nové sezony Empoli, které nestačilo na janovskou Sampdorii. Utkání nenabídlo mnoho šanci, tu jednu z mála dokázal proměnit Luis Muriel. Od 61.minuty se na trávníku objevil i Patrik Schick, ale střelecky se neprosadil.

Sampdoria začala o něco lépe a v úvodních minutách musel Pelagotti vyrážet nepříjemnou Álvarezovu ránu. Dlouhou dobu se pak na trávníku nic podstatného nedělo a diváci se spíše nudili. Až ve 37.minutě předvedl individuální akci Luis Muriel. Poté co se dostal do šestnáctky tvrdě vypálil a golman Pelagotti na jeho pumelenici neměl nárok!

Ve druhém poločase byl obraz hry totožný. Šancí málo a o něco více byla nebezpečnější Sampdoria. V 61.minutě navíc přišla velká chvíle Patrika Schicka, který se dostal na plac místo Argentince Álvareze.

Empoli se dostalo do nadějné šance až v 68.minutě, kdy se Krunjić řítil sám na Viviana, jenomže brankáře Námořníků nepřekoval a hubené vedení Dorie tak pokračovalo. Šance domácího Empoli se pak rapidně ztenčily, když sedm minut před koncem uviděl za ostrý zákrok červenou kartu Massimo Maccarone. Oslabené Empoli nebylo sto Sampdorii vzdorovat a utkání nakonec prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele