38. kolo
15.05.2016 20:45 CET
1 : 2
(0:2)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese Calcio - Carpi FC 1:2

Obdobné pocity jaké měla Sigma Olomouc teď prožívá Carpi. Tomu nepomohla ani výhra 2:1 na půdě Udinese, neboť Palermo své domácí utkání s Hellasem zvládlo.Domácí tak znovu musí mrzet neproměněné penalty Jerryho Mbakoga v domácím zápase s Laziem.

Tam se totiž vše rozhodlo, nikoliv až teď v posledním kole. Ale nedá se nic dělat, jak dokáže být fotbal krásný, tak na druhou stranu i hodně krutý....

Carpi vykročilo za potřebnou výhrou už v prvním poločase, ale nutno podotknout, že Udinese to hostům hodně ulehčilo. Zvláště brzké vyloučení Théréaua k tomu hodně přispělo. A také penalta nařízená ve 36.minutě byla hodně přísná. Střet Felipeho s Biancem posoudil rozhodčí jako nedovolený a následnou penaltu proměnil Simone Verdi! To odstartovalo další zajímavé věci, hned o minutu později uviděl červenou kartu Cyril Théréau a za další minutu odskočilo Carpi na rozdíl dvou branek. Nabuzený Simone Verdi předvedl ve vápně krásnou individuální akci, navíc perfektně zakončenou a vše se pro svěřence trenéra Castoriho vyvíjelo podle plánu...

Jenomže zprávy se Sicílie už tak optimistické nebyli. Palermo své utkání po prvním poločase zvládalo, tak nezbývalo než doufat. Druhá půle zápasu na Stadio Friuli už tak zajímavá nebyla. Hosté si drželi dvoubrankový náskok a oslabení domácí se beztak na nic nezmohli. Změna přišla až deset minut před koncem, kdy utkání zdramatizoval kontaktní brankou Antonio Di Natale a bylo to opět z pokutového kopu. Faulem se provinil Porcari, jenž podrazil Widmera. Byla to už jen kosmetická úprava, Carpi na stadionu Udinese vyhrálo, ale vítězství mělo hodně trpkou příchuť, neboť Palermo dle očekávání zvládlo zápas s Hellasem a na úkor Carpi se zachránilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele