19. kolo
10.01.2016 20:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

UC Sampdoria - Juventus FC 1:2

Juventus využil nečekaného zaváhání Interu a po výhře na půdě Sampdorie Janov poskočil už na druhé místo za vedoucí Neapol. Stará dáma na Marassi udávala tempo a po brankách Pogby a Khediry si vytvořila náskok, který už nepustila. Korigaci výsledku měl na svědomí Cassano a v nastavení uviděl červenou kartu Moisander.

Sampdoria se od samého počátku soustředila spíše na defenzívu a Juventus nechala tvořit, což nemohlo přinést dobrý výsledek. V první čtvrthodině hry vyslal na Viviana nepříjemnou střelu Hernanes, ale brankář Námořníků jí dokázal ztlumit. O minutu později už Stará dáma vedla, Paul Pogba špatně odvrácený balón napálil rovnou z první na branku a i když to nebyla střela razantní, měla přesnost a skončila v síti.

Juventus si lepší začátek nemohl přát, Doria teď musela útočit, nicméně do žádné velké příležitosti se v průběhu prvního dějství nedostala. Ani Juve už nebylo tolik nebezpečně, přesto nakonec stačilo málo a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto hned z kraje druhého poločasu. Paulo Dybala prostrčil míč na netradičního zakončovatele Khediru, který před Vivianem jen tak píchl míč a Juventus už vedl 2:0. Po hodině hry mohli hosté zvyšovat, ale ani střela Dybaly a ani šance Moraty gólem neskončily. Místo třetí branky nakonec přišlo nečekané snížení. Antonio Cassano v pádu trefil míč přesně k tyči a Sampdoria ještě žila.

Domácí celek Vincenza Montelly na okamžik ožil a mohl srovnat, ale krom možnosti Fernanda si nic dalšího nevypracoval. V nastaveném čase ještě uviděl červenou kartu za faul na Zazu Niklas Moisander, ovšem žádný vliv na konečný výsledek už to nemělo. Juve tak využilo zaváhání Interu a dostalo se už na druhé místo se dvoubodovou ztrátou na vedoucí Neapol.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ruganiho bych si tam přál, ale nebude. Stejně jako od začátku Zazu

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 (popř. 2:1) 01

Věřím domácím, že překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný pohled na tabulku. Věřím že na konci ledna budeme na prvním fleku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele