20. kolo
16.01.2016 18:00 CET
4 : 2
(3:1)

Reportáž

Turín FC - Frosinone Calcio 4:2

FC Turín přerušil čtyřzápasovou sérii bez vítězství, když doma zdolal Frosinone 4:2. Vše podstatné se událo už v prvním poločase a hned dvě branky Býků měl na svědomí Andrea Belotti. Frosinone sice závěr utkání zdramatizovalo, ale na více se nezmohlo a nadále se topí v sestupových vodách.

Oběma celkům se příliš nedařilo, přesto byl v pozici velkého favorita FC Turín. Už jen proto, že defenzíva Frosinone je vůbec nejhorší z celé Serie A. Navíc ambice Granaty jsou určitě vyšší, než se plácat ve druhé polovině tabulky.

Turínští také začali pěkně zostra, ale nutno podotknout, že jim to obrana Frosinone hodně ulehčovala. Už po několika sekundách se dostal centrovaný míč k Basellimu, ovšem překonat Lealiho se mu nepodařilo. Čisté konto hostujícímu brankáři vydrželo jen do osmé minuty. Bertoncini se ve vlastním vápně provinil faulem a sudí neměl na vybranou. K penaltě se následně postavil navrátilec Ciro Immobile a zamířil do černého - 1:0 pro FC Turín! Místo toho, aby aktivita domácích pokračovala, tak spíše opadla, což nezůstalo bez povšimnutí i trestu. Ve 33. minutě vykouzlil přesný centr Pavlović a neomylně hlavičkující Paolo Sammarco srovnal na průběžných 1:1. Tento stav ovšem dlouho nevydržel. Hned za další čtyři minuty už Granata znovu vedla. Leali sice hlavičku z malého vápna vyrazil, ale jen před dorážejícího Belottiho - 2:1 pro FC Turín. A to nebylo všechno. Ještě do konce prvního poločasu se Belotti prosadil krásnou střelou a zajistil svému týmu již dvoubrankové vedení.

Domácí tým nechtěl ponechat nic náhodě a hned z kraje druhého poločasu se snažil utkání definitivně rozhodnout ve svůj prospěch. Benassiho pokus Leali s vypětím všech sil vyrazil. Na druhé straně se zase osmělil Toněv a zasahovat musel i Ichazo. Pak zase střílel Turín, jmenovitě Sammarco, jehož rána byla hodně nepřesná.

Místo toho, aby přišla pojistka z kopaček domácích borců, přišlo snížení, paradoxně z kopaček domácích borců. V 74. minutě zahrávalo Frosinone rohový kop a míč si nešťastně do vlastní sítě srazil Danilo Avelar. Zápletka byla na světě.

Jako poněkolikáté v zápase to bylo jen na chvíli. Turín osm minut před koncem vstřelil gól na 4:2 a nadobro zlomil odpor nováčka. Znovu v tom měl prsty Belotti, který našel přesnou přihrávkou Benassi, jenž přesným zakončením dokonal dílo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

bude to match o 6 bodů, doufám, že už bude na place immobille!

Reagovat
smazaný uživatel

konečně výhra, výkon snese kritiku, ale pořád to není ono... immobile byl znát, rozhýbal útočnou řadu, váže na sebe pozornost soupeře, tak věřím, že to bude jen a jen lepší!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele