3. kolo
13.09.2015 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Milánu vládne Internazionale!

Slavné Derby della Madonnina tentokráte ovládl Inter! Nerazzurri zvítězili díky jediné brance Freddyho Guarína 1:0 a po třech kolech mají jako jediný tým v Serii A plný počet bodů. Naopak AC ze tří duelů vyhrálo jediný.

Roberto Mancini i Siniša Mihajlović nachystali do základních sestav hned několik překvapení. V dresu Rossoneri nastoupil od úvodní minuty Juraj Kucka a na straně Interu zase uzdravený Mauro Icardi či nově příchozí Ivan Perišič.

Diváci na Giuseppe Meazza nečekali na první stoprocentní šanci zápasu příliš dlouho - poté, co Murillo vyrobil hrubku, posunul Bacca míč na Luize Adriana a Samir Handanović musel tasit těžký zákrok. Na druhé straně vyzkoušel střeleckou mušku Jovetić, ale netrefil branku.

Utočné duo Rossoneri Bacca-Luiz Adriano dělalo defenzívě Interu pořádné problémy, po další spolupráci opět zakončoval Brazilec, bohužel pro AC střílel nad.

Další vzrušení přišlo až zhruba po půlhodině hry, Honda nevyslal na branku Handanoviće nikterak nebezpečný projektil a bez úspěchu byl rovněž Kuckův průnik. Inter zase zahrozil prostřednictvím koho jiného než Jovetiće. Černohorský útočník byl asi nejvýraznějším mužem v barvách Nerazzurri a těsně před odchodem do šaten prostrčil míč na Icardiho a vyznamenat se musel Diego López. Největší šance Interu zůstala nevyužitá, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Rovněž po změně stran byl o něco více nebezpečný AC Milán, nicméně po Lópezově zaváhání mohl jako první inkasovat. AC Milán to kontroloval střelou Montoliva a po Perišićově centru na zadní tyči a hlavičce Guarína, musel vyrážet na rohový kop golman López.

Chvíle Freddyho Guarína příšla přesně v 58. minutě. Obrana Interu byla v problémech, ale podařilo se jí to ustát a do rychlého protiútoku vyslat právě kolumbijského záložníka. Guarín na hranici pokutového území vypálil přesně k tyči a López mohl lovit míč ze své sítě - 1:0 pro Inter.

Nebylo na co čekat. Siniša Mihajlović poslal na hrací plochu Maria Balotelliho a ten hned hledal stříleným centrem své spoluhráče. O několik minut později pak dokonce orazítkoval tyč a ze standardní situace zase pořádně prověřil Samira Handanoviće. Rossoneri dostali k dobru ještě pět minut nastaveného času, ale Inter se hluboko zatáhl a nejtěsnější vedení už nepustil.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (9)

Přidat komentář
scr

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sejmeme ty ACéČkA 4:2

Reagovat
KingMaster13

1:2 Je na čase konečně Merdu porazit. Forza AC Carlooooooooooos

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky fandím těm lepším 2:0 Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme INTER to musi byt za 3 body aby jsme potvrdily super start tipuju 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter!!!!!

Reagovat
Artaxerxes

Inter do toho!

Reagovat
KingMaster13

Ježiš to jsou luckeři to snad není možný Tak příště vás už dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

konec trochu pod tlakem ale 3 body se počítají aspoň se trochu vylepšila vzájemná utkání

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele