3. kolo
13.09.2015 12:30 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Hellas Verona - Turín FC 2:2

Turínské FC sice ztratilo první body, ale určitě nemusí zoufat. Remíza 2:2 na půdě Hellasu Verona není vůbec špatným výsledkem. Všechny branky padly ve druhém poločase, přičemž vždy musel dotahovat Turín.

Domácí vstoupili do utkání o něco aktivněji a do první vážnější šance se dostal zkušený stoper Rafael Marquez, ale jeho hlavička si cestu mezi tři tyče nenašla. Turínští museli už v 16.minutě řešit první střídání, pro zranění odešel Danilo Avelar a přišel Pontus Jansson. Hellas nadále hrozil více, k hlavičce se tentokrát natlačil Moras, ale ani on nebyl úspěšný. Hosté výrazněji zahrozili až ve 36.minutě, ale Molinarovu přihrávku na poslední chvíli uhasil Marquez. Ve 41.minutě přišlo velké varování z hlavičky Luky Toniho, kanonýra Hellasu dobře vychytal Padellil. V prvním poločase se tedy diváci na Stadio Bentegodi branky nedočkali, nicméně ve druhém dějství jim to borci obou týmů bohatě vynahradili.

Čtyři minuty po hvizdu fauloval Jansson Juanita Gomeze a sudí Massimiliano Irrati foukl do píšťalky. K penaltě se následně nepostavil nikdo jiný, než Luka Toni a tvrdou ranou zajistil Hellasu vedení 1:0. Granata zvýšila aktivitu a dočkala se odpovědi, v 67.minutě se rychle zorientoval ve vápně Daniele Baselli a pohotovou dorážkou srovnal na 1:1.

Nerozhodný výsledek však dlouho nevydržel. Hellasu trvalo pouhých pět minut, než si na přesný centr Vivianiho naskočil Juanito a vzal si vedení zpátky. Jenomže Turín se nenechal zahanbit a za dalších 60 sekund opět srovnal skóre. Acquah si všiml špatně vyběhnutého Rafaela a překvapivou střelou dal na 2:2. Čtvrthodiny před koncem se tak začínalo opět za nerozhodného výsledku.

S přibývajícím koncem už ani jedna strana nechtěla příliš riskovat a tak žádná větši šance nepřišla. Sudí Irrati ještě rozdal v nastaveném čase tři žluté karty, ale vliv na konečný výsledek 2:2 to nemělo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ne-prohra hostů buď 1:1 nebo 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by dobré potvrdit skvělý vstup do sezony 3 bodama! Uvidíme to živě na sport1! come on torino, forza torino !

Reagovat
KingMaster13

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele