24. kolo
07.02.2016 12:30 CET
3 : 3
(2:1)

Reportáž

Hellas Verona - Inter Milán 3:3

Stadio Bentegodi zažilo krásné, šestigólové představení a konečnou remízu 3:3. Ovšem jak Hellas, tak i Inter nemohou být spokojeny. Pro Nerazzurri je celkový bod málo, pro Hellas, vzhledem k dvoubrankovému náskoku, také ne.

Hellas v posledním kole zvítězil a na Inter, který naopak nepodával zrovna dobré výkony, si věřil. Nerazzurri ale začali lépe, Palacio ještě před Gollinim v sedmé minutě neuspěl, ale krátce po něm si naskočil na rohový kop Murillo a Inter vedl 1:0. Vedení hostům dlouho nevydrželo, Hellas totiž vzápětí oplatil stejnou minci. Na rohový kop naskočil Helander a bylo to 1:1. A hned tři minuty na to přišel pro Inter šok. Standardní situace Hellasu skončila na hlavě Pisana a Handanovič znovu inkasoval. Hellas tak během chvíle otočil z nepříznivého výsledku 0:1 na 2:1.

Ve zbytku prvního poločasu už se toho tolik nedělo. O něco lepší byl Inter, ale Golliniho branku konstantně ohrožovat nedokázal. Hellas se víceméně soustřeďoval na defenzívu.

Do druhého poločasu sáhl Roberto Mancini ke střídání, ze hřiště stáhl Felipeho Mela a posílil ofenzívu o Ivana Perišiče. Interu to v úvodu nebylo moc platné. Zhruba po hodině hry rozehrál Hellas další rohový kop a hlavičkující Ionita zvýšil už na 3:1. Inter v tomto utkání zcela propadal ve hře hlavou a hodně mu chyběl potrestaný Miranda, který do zápasu nemohl nastoupit. Nerazzurri ale napodobili Hellas z prvního poločasu a rychle vstřelili kontaktní branku. Icardi si pohlídal ofsajdovou past a před Gollinim uklidil míč do sítě.

Nerazzurri se hnali za vyrovnáním a v 78. minutě se dočkali. Juanito nejprve zazdil velkou šanci Hellasu a vzápětí si z rychlého brejku naběhl na zadní tyč Perišič a srovnal na 3:3. A Inter cítil šanci na zvrat a měl možnosti zápas rozhodnout ve svůj prospěch. Édera fantasticky vychytal Gollini, ale měl i štěstí, když Gomez na druhé straně orazítkoval tyč! Další branky už Stadio Bentegodi nevidělo, Hellas si s Interem rozdělil body za remízu 3:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele