30. kolo
20.03.2016 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Hellas Verona - Carpi FC 1:2

Hellas nezvládl důležitý souboj s Carpi a po další porážce je v podstatě odsouzen k sestupu. Rozhodující branku hostí vstřelil z volného přímého kopu Kevin Lasagna.

Šlo o hodně, ale kdo čekal opatrnou hru, ten se mýlil. Oba celky se do sebe pustily a už v 5.minutě zachránilo domácí Hellas břevno! Lollo krásně sklepl balón pro Bianca, jehož rána z první rozezvonila břevno. Na druhé straně zblízka hlavičkoval Toni a fantastický zákrok vytáhl Belec. Ve 36.minutě bylo znovu rušno před domácí svatyní, zblízka tentokrát hlavičkoval Mbakogu a míč se od země odrazil nad branku. Nakonec se Carpi přeci jen ujalo vedení a postaral se o to krásným individuálním průnikem Di Gaudio. Ten vlétl do pokutového území, rychlou kličkou proplul mezi dvěma zadáky a přesně mířenou střelou na zadní tyč poslal Carpi do vedení!

Hellas byl v nezáviděníhodné situaci. Po prvním poločase prohrával životně důležitý zápas, stále však měl celou druhou půli před sebou. Domácí byli po změně stran aktivnější a jejich snaha přinesla výsledek. Po rohovém kopu Vivianiho se hlavou prosadil Ionita - 1:1.

Stadio Bentegodi ožilo, ale jen na pouhé čtyři minuty. Kevin Lasagna se postavil k volnému přímému kopu a neuvěřitelnou ranou vrátil vedení na stranu Carpi. To byl direkt, ze kterého už se Hellas těžko mohl vzpamatovat. V závěru ještě ztratil nervy Rebić a po faulu uviděl červenou kartu. Carpi se výhrou bodově dotáhlo na Frosinone i Palermo, které má však večerní duel k dobru.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele