26. kolo
21.02.2016 18:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - SS Lazio 0:0

Bezgólovou remízou skončilo utkání mezi Frosinone a Laziem. Domácí se mohli v případě vítězství dotáhnout na nesestupovou pozici, hosté se zase mohli přiblížit evropským pohárům.

S remízou tak mohou být spokojení spíše domácí, kteří v tomto zápasu byli jasným outsiderem. Od Lazia se přeci jenom čekaly tři body, zvláště když měly jeho výkony vzestupnou tendenci.

Lazio začalo v úvodu utkání o něco aktivněji, ale krom většího držení míče vlastně nic nepředvedlo. Ve 13. minutě se naopak musela mít defenzíva Biancocelesti na pozoru. Po centru na přední tyč jen těsně netrefil Soddimo a Frosinone mělo alespoň výhodu rohového kopu. Následující minuty se hra opět přesunula spíše na domácí polovinu, ale jak už bylo avizováno, krom většího držení míče si hosté v podstatě nic nevytvořili.

Stefano Pioli nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen, ale hned po změně stran se ke střídání neodhodlal. Trpělivost mu však brzy došlo a v 53. minutě už vyběhl na trávník Keita. Ale ani s ním v sestavě to Laziu nešlo. Naopak, v 65.minutě pláchl Ciofani, ale špatně zakončil a Marchetti nakonec míč v pohodě lapil. Lazio si vytvořilo větší šanci až čtvrthodiny před koncem, v záklonu hlavičkoval Milinković-Savić a skvělý zákrok předvedl Leali. Diváci na stadionu se nakonec branky nedočkali, utkání skončilo smírem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele