1. kolo
23.08.2015 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Janov CFC 1:0

Už se zdálo, že souboj Palerma s Janovem branku nepřinese, když v tom, "minutě dvanácté” udeřil Abdelhamid El Kaoutari! V nastaveném čase mu přiťukl míč aktivní Vázquez a El Kaoutari nekompromisně rozhodl o vítězi utkání.

Oba celky udělaly před sezonou několik změn a bylo otázkou, jak se jim povede bez Paula Dybaly, respektive Iaga Falquého či Nianga, kteří už hají barvy jiných celků.

Lépe začali hosté. Grifové se mohli dostat do vedení už po pouhých sedmi minutách, nová posila Goran Panděv, postupovala z úhlu na Sorrentina a ten i v pádu dokázal nebezpečnou střelu makedonského fotbalisty vyrazit. Minisouboj Sorrentino - Panděv se znovu opakoval za další čtyři minuty a opět byl úspěšnější brankář Palerma. Obrovskou šanci si vytvořili také domácí. Odvrácený rohový kop vrátili hráči Palerma znovu do "ohně”a Luca Rigoni rovnou z malého vápna napálil jen břevno! Už v prvním poločase museli domácí sáhnout k prvnímu střídání, zranění si přivodil Čočev a na place ho nahradil Trajkovski. Každopádně trochu divočejší půlhodinku vystřídalo klidnější tempo a do konce prvního poločasu už se žádné větší šance na obou stranách neodehrály.

Ve druhém poločase byl k vidění stejný obraz hry, jako před koncem prvního dějství. Tedy pramálo šancí a spíše taktická bitva. Z nezáživné nudy vysvobodil diváky na stadionu Renza Barbery až domácí Vázquez, po jehož ráně se otřásla tyčka! Sicilské Palermo se nakonec dočkalo branky až na poslední chvíli. V nastaveném čase Abdelhamid El Kaoutari vystřelil domácím důležité tři body!

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 či 1:2 za mě 2

Reagovat
KingMaster13

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsme se dočkali, FORZA PALERMO!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele