20. kolo
17.01.2016 15:00 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
 

Reportáž

Carpi FC - UC Sampdoria 2:1

Carpi podruhé zasebou v lize vyhrálo a ukázalo, že to se záchranou myslí vážně. Nováček soutěže si tentokrát poradil se Sampdorií Janov, kterou porazil 2:1. Měl přitom velké štěstí, Námořníci totiž dvakrát orazítkovali brankovou konstrukci.

O první vážnější rozruch se postarali hráči Sampdorie, kteří při té příležitosti dokonce vstřelili gól. Ten ale nebyl pro jasný ofsajd uznána a tak se pokračovalo za bezbrankového stavu. I další minuty patřily Sampdorii. Cassano zblízka nepropálil Belece a z dorážky si neporadil ani Fernando. A tak přišel trest. Lorenzo Lollo dostal ve vápně spoustu času a střelou k tyči poslal Carpi do překvapivého vedení. Odpověď Sampdorie však byla blesková. Krásnou přihrávku za obranu dostal Carlos Joaquín Correa a zblízka neměl problém se prosadit - 1:1. Chvíli na to orazítkoval břevno šikovný Cassano, ale do konce poločasu už se skóre nezměnilo.

Diváci, kteří si našli cestu na stadion tak mohli být spokojeni. Utkání nabídlo v prvním dějství několik zajímavých šancí a na každé straně padla jedna branka.

A také ve druhém poločase se bylo na co dívat. V 54.minutě zakličkoval ve vápně Di Gaudio a po faulu na něj se kopal pokutový kop. Jerry Mbakogu neměl sebemenší problém a penaltu bezpečně proměnil - 2:1 pro Carpi. Na tahu byla znovu Sampdoria a domácí měli při její šanci znovu velké štěstí. Fernando totiž trefil tyč a na druhé straně zase Lasagnu vychytal Viviano.

Čtyři minuty před koncem zápasu uviděl druhou žlutou kartu Gagliolo a hostům se naskytla krátka početní převaha. Sampdoria se ve zbývajících minutách tlačila do koncovky, jenomže vyrovnat nestihla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele