16. kolo
20.12.2014 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

US Sassuolo - AC Cesena 1:1

Pouze remízou 1:1 skončilo utkání mezi Sassuolem a Cesenou, přičemž domácí byli velmi blízko vítězství. Vedení jim čtvrthodiny před koncem zajistil Simone Zaza, avšak konečné slovo měli ve čtvrté minutě nastavení hosté.

Cesena chtěla na domácí vlétnou a v úvodních minutách byla skutečně aktivnější, nicméně žádná velká šance se nekonala a to ani na druhé straně. První poločas byl celkově hodně neatraktivní, jediný moment, který stál za to byla hlavička Simone Zazy, proti které se ale Leali vytáhl. Poločasový výsledek 0:0 plně odpovídal průběhu hry.

Ve druhém poločase už měli více navrh hráči Sassuola, ale opět se žádná větší šance nekonala. Cesena pozorně bránila, ale čtvrthodiny před koncem byla proti ní nařízena penalta. Za údajný faul na Vršaljka sudí nekompromisně pískal a Simone Zaza nabídnutou šancí nepohrdl. V 76.minutě vedlo Sassuolo 1:0 a mělo nakročeno k vítězství.

"Morští koníci" pochopitelně cítili křivdu a chtěli co nejrychleji odpovědět. To se jim málem povedlo, Brienza ale minul tyč. Také v 89. minutě byla Cesena velmi blízko vyrovnání, ovšem Defrelovu ránu vychytal Pomini. Vše směřovalo k vítězství domácích, ale ve čtvrté minutě nastavení šokoval stadion Tricolóre hlavičkující Zé Eduardo, který zařídil dělbu bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele