24. kolo
22.02.2015 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

SS Lazio - Città di Palermo 2:1

Lazio zvládlo těžké domácí utkání s Palermem a díky výhře 2:1 setrvalo na pohárových pozicích. Pro Biancocelesti to nebyl lehký zápas, po brance Dybaly totiž museli otáčet skóre, což se nakonec díky brankám Mauriho a Candrevy podařilo.

Palermo patří k příjemným překvapením Serie A a body rozhodně nerozdává zadarmo o čemž se přesvědčilo i Lazio. Hosté se také dostali do první vážnější příležitosti, pozornost brankáře Marchettiho vyzkoušel Barreto. A byli to také hosté, kteří jako první otevřeli skóre utkání. Ve 26.minutě vyrobila defenzíva Lazia hrubku, míče se zmocnil Quaison, okamžitě ho předložil talentovanému Dybalovi, který s lehkostí překonal Marchettiho - 1:0 pro Palermo. O chvíli později měl Dybala na kopačce druhý gól, ale netrefil branku.

Každopádně vedení Sicilanů dlouho nevydrželo, ve 33.minutě odcentroval na zadní tyč Cataldi, odtud se míč dostal k Maurimu a bylo to 1:1.Před koncem prvního poločasu mohl vrátit vedení na stranu Palerma Laazar, ale skvěle zasáhl Marchetti.

Také ve druhém dějství byla k vidění vyrovnaná podívaná. Brankář Palerma Sorrentino musel zasahovat po koncovce Miroslava Kloseho a brankou neskončila ani hlavička Mauriho. Tlak Lazia postupně gradoval a Sorrentino musel předvádět svoje umění. V 72.minutě opět vychytal Kloseho a Keitovi chyběl před prázdnou brankou krok.

V 78.minutě ale předvedl fantastický fotbalový moment Antonio Candreva. Ve vápně obešel dva protihráče a střelou zamířil nechytatelně do šibenice. Lazio vedlo dvanáct minut před koncem 2:1 a na tahu bylo Palermo. Biancocelesti v závěru dobře bránili a když byl v nastavení po druhé žluté kartě vyloučen Barreto, bylo po nadějích.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2(parolo, quaison, belotti)

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele