6. kolo
05.10.2014 12:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Empoli FC - Città di Palermo 3:0

Krize Palerma se prohlubuje. Dnes odpoledne nestačilo na domácí Empoli a od nováčka soutěže inkasoval tři branky. O góly se postarali Massimo Maccarone, Lorenzo Tonelli a Manuel Pucciarelli.

Empoli šokovalo svého soupeře už po třech minutách, kdy z první dobře vypadající akce skórovalo. Věčný náhradník Mario Rui nyní poslal přesný míč do vápna Palerma, kde si seběhl Massimo Maccarone a tomu se podařilo skórovat! Empoli vedlo od začátku první půle.

Rugani si naběhl před bránu na centr z hloubi pole, ten tak zachytil, když hlavičkoval na malém vápně. Brankář Sorrentino mu však jeho slabý pokus vykryl. Sorrentino musel vytáhnout ránu Pucciarelliho z hranice 20 metrů nad břevno. Palermo vůbec nestíhalo bránit ataky soupeře a nedařilo se mu ani v útoku. Luigi Sepe neměl příliš mnoho práce, Paulo Dybala ani Andrea Belotti se nedostávali do šance.

Belotti si naběhl z pravé strany velkého vápna, odkud také zkoušel vystřelit. Střela po zemi však nenadělal sebemenší potíže brankáři Sepemu. Verdi s Maccaronem dělali problém obraně Palerma, následná přihrávka jim ale kredit zkazila, neboť mířila do ofsajdu, kde stál jako kůl v plotě záložník Croce. Brankář Sorrentino musel řešit hlavičku Ruganiho na zadní tyči, s míčem si ale poradil.

Po půlhodině si domácí rozehráli rohový kop nakrátko, následně Mirko Valdifiori nacentroval dlouhý míč, kde si na zadní tyči své místečko našel Lorenzo Tonelli a skóroval - 2:0.

Do druhého poločasu se Palermo zkoušelo dostat lépe, ale ani střely z dálky se mu nedařily. Vázquez to zkoušel palebně z velké dálky, když si na hranici dvaceti metrů vypálil z voleje. Jeho rána sice letěla hodně nepředvídatelně, ale nakonec končí za brankou a bude z toho jen odkop. Rigoni se dostal k odraženému míči na hranici velkého vápna, ten si zpracoval na prsa a následně z voleje vypálil.

Po hodině hry se Empoli dočkalo ještě jedné branky a mizérie Palerma se stupňovala. Manuel Pucciarelli si zaběhl za obranu Palerma, která vysoký míč nedokázala odvrátit a krásnou ranou k tyči překonal brankáře Stefana Sorrentina potřetí.

Valdifiori chytrou přihrávkou za obranu našel Tavana. Ten se opřel do míče z otočky, ale z úhlu neměl příliš možností, proto si Sorrentino situaci u své tyčky pohlídal a ránu vyrazil na rohový kop. K odraženému míči se dostal opět záložník hostů Rigoni, ten se z pětadvaceti metrů odhodlal ráně z voleje a ta neskončila pod břevnem. Brankář Sepe však střelu vykryl. Palermo dnes opět prohrálo a židle pod trenérem Beppem Iachinim se povážlivě rozkývala...

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele