11. kolo
09.11.2014 15:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - AC Cesena 2:1

Chievo zvládlo veledůležitý souboj s Cesenou a poprvé pod vedením Rolanda Marana zvítězilo. Fly Donkeys se výsledkem 2:1 zároveň posunuli před svého soupeře a po jedenácti kolech jim patří osmnáctá pozice. Na Stadio Bentegodi byla k vidění dramatická podívaná, jejímž hrdinou se stal Sergio Pellissier. Tři body pro Chievo vystřílel v 90. minutě.

Ačkoliv v prvním poločase branka nepadla, skóre se mohlo měnit už v první minutě. Po Zukanovičově hlavičce musel tasit vynikající zákrok brankář Leali. O několik minut později si zákrok zopakoval, tentokráte po hlavičce Gamberiniho. Chievo bylo aktivnějším týmem, ale také Cesena dokázala zahrozit. V dobré pozici se ocitnul Volta, ale nedokázal pořádně zakončit. Na tahu tak bylo znovu Chievo, ale branka jakoby byla zakletá. Rána Meggioriniho z dobrých pětadvaceti metrů těsně minula Lealiho branku!

Na branku se nakonec čekalo do 48. minuty, kdy se střela Radovanoviče odrazila k Pellissierovi, který poslal Chievo do vedení. Kanonýr Fly Donkeys byl přitom na trávníku pouhé tři minuty, když nahradil nevýrazného Schelotta. Chievo tedy vedlo 1:0 a Cesena musela dotahovat. Po hlavičce Almeidy dobře zakročil Bizzari a v dobré šanci několikrát neuspěl Carbonero.

Cavallucci Marini se nakonec vyrovnání dočkali, dvě minuty před koncem zápasu vypálil Durič a Bizzari byl bezmocný - 1:1. Vše tak vypadalo na konečnou dělbu bodů, jenomže hrdinou se nakonec stal Sergio Pellissier. Útočník Chieva si naběhl na centr a svojí druhou brankou v zápase rozhodl o důležitých třech bodech ve prospěch veronského celku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele