2. kolo
14.09.2014 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Janov CFC 0:0

Smírně 0:0 se rozešly týmy Fiorentiny a Janova. Viola měla po celý zápas převahu, ale gólově ji nedokázala vyjádřit. Klíčovou postavou byl brankář Grifů Mattia Perin. Janovští museli dohrávat závěr zápasu o deseti, chyběl vyloučený Roncaglia.

Ačkoliv branka za devadesát minut nepadla, tak zajímavých šancí bylo hned několik. Hned zkraje odmítl vedení Fialek španělský středopolař Borja Valero. Jeho pokus neměl patřičnou razanci a talentovaný Mattia Perin si s ním poradil. O několik minut později se dral do zakončení Gomez, ale obrana Grifů před ním na poslední chvíli zasáhla. Nedařilo se ani Cuadradovi, jenž se sice individuálně dostal do příležitosti, ale špatně jí vyřešil. Janov měl velké štěstí a to zejména po uplynutí zhruba osmadvaceti minut. To totiž zazdili další velké šance Cuadrado a Valero. Janov byl v ofenzívě neškodný

Hned po změně stran nebezpečně střílel Babacar a o dalších pár minut později nedokázal překonat Perina ani záložník Aquilani, kterému se naskytla dorážka. Mattia Perin svůj tým držel a v 65. minutě to vypadalo, že snad půjde i do vedení. Mauricio Pinilla i z těžké pozice dokázal ohrozit branku, naštěstí pro Fiorentinu se skóre nepohnulo.

Čtvrthodiny před koncem si Janov utkání hodně zkomplikoval. Roncaglia, bývalý hráč Fiorentiny, fauloval Cuadrada a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Tlak Violy v závěru rostl a Mattia Perin musel ještě v nastavení tasit vynikající zákrok. Utkání skončilo 0:0 hlavně díky Perinovi. Pro Fiorentinu je to další ztráta, pro Janov vzhledem k předvedené hře spíše zisk.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele