21. kolo
26.01.2014 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - AC Milán 1:2

AC Milán vyhrálo i druhý ligový zápas pod Seedorfem, ale na výhru se stejně jako proti Hellasu pořádně nadřelo. Dokonce ještě více než před týdnem. Cagliari vedlo zásluhou Saua, ale těsně před koncem zápasu srovnal Balotelli a vítěznou branku obstaral střídající Pazzini.

Milán chtěl napravit vyřazení z italského poháru a na Sardinii začal hodně aktivně. Ale jak už to v jeho zápasech bývá, trápil se zejména v ofenzívě. První šanci si ale vypracovali domácí. Emanuelson hrubě chyboval a Pinilla naštěstí pro AC ztroskotal na Ameliovi, který v brance nahradil zraněného Abbiatiho. Následně úřadoval Milán a měl jednu šanci za druhou. Robinho těsně minul branku a Balotelli napálil jen gólmana Avramova. Za chvíli se hnal sám na Avramova Honda, ale ani on nebyl úspěšný. Milán svoje šance neproměnil, a tak paradoxně udeřilo na druhé straně. Pinilla vyslal Saua, ten obešel Ameliu a střelou do prázdné zakončil - 1:0 pro Cagliari.

Rossoneri nepolevovali v aktivitě a vytvářeli si další a další příležitosti. Ještě do poločasu hlavičkoval Honda a Avramov předvedl skvělý zákrok. Po změně stran pak přestřelil branku Balotelli a jen o šest minut později si stejně vedl Honda. A tak udeřit mohlo opět na druhé straně. Pinilla z dvaceti metrů napřáhl a jen těsně minul Ameliovu branku!

AC pořád nepolevovalo a snažilo se vyrovnat, což by si za průběh utkání jistě zasloužilo. Kaká už překonal Avramova, ale toho v brance úspěšně zastoupil kolega z obrany. Milánu se ale nakonec vyrovnat podařilo. Balotelli z přímého kopu zakroutil míč do sítě a tři minuty před koncem bylo srovnáno. AC rázem ožilo a po dalším rohovém kopu otočilo skóre. Abate poslal roh do vápna a Pazzini z první překonal gólmana Cagliari podruhé. Definitivní tečku mohl udělat opět Pazzini, ale tentokráte hlavičkoval vedle. Milán vyhrál na Sardinii 2:1 a v tabulce se posune výše.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobra trefa kamo ...vsadil jsi???

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3.....FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
scr

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Na gól Pazzinimu z rohu necentroval Abate ale Honda

Reagovat
smazaný uživatel

No Pazzini se ještě bude AC náramně hodit....teď to měli jen tak tak, ale Seedorfovi fandím, snad se ukáže nováčkovské štěstí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele