11. kolo
06.11.2011 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta BC - Cagliari Calcio 1:0

Další výhru si na své konto připsala Atalanta. Dnes se ale pořádně nadřela, Cagliari vzdorovalo dlouho, ale deset minut před koncem padlo, neboť vítěznou branku vstřelil Argentinec German Denis.

Domácí Nerazzurri hráli hodně trpělivě a na své šance si počkali. Dvakrát z nebezpečných brejků mohl udeřit Maxi Moralez, jenže se tak nestalo a nerozhodný výsledek platil i po nepřesné hlavičce Germána Denise. Argentinský útočník se zastřeloval, měl spousty šancí, ale ne a ne to tam spadnout. Po přihrávce Bonaventury byl opět v tutovce, ale opět netrefil. Když už Denis přeci jenom trefil branku, zasáhl pozorný Agazzi. Proti Denisově hlavičce vytáhl těžký zákrok. Atalanta byla lepší, jenže branka jí nebyla souzena. Fanouškům domácího celku tak nezbývalo než doufat, že tam něco ve druhém poločase spadne.

Atalanta byla lepší i na začátku a celkově v průběhu celého poločasu. Po ráně Masiella se znovu vyznamenal brankář Michele Agazzi. Jeho protějšek hájící branku Bergama se moc nezapotil. Výjimkou byl okamžik, kdy proti němu stanul Conti.

Utkání postupně směřovalo k bezbrankové remíze, když v tom, deset minut před koncem, udeřil Germán Denis, smolař předchozích okamžiků. Denis byl nehlídán a konečně toho využil - 1:0 pro Atalantu. Cagliari bylo ve svízelné situaci, ale rozhodně se ještě nevzdávalo. Contiho volej zneškodnil Consigli, a tentýž muž zastavil v obrovské gólovce Neného. Závěr byl hodně nervózní, Atalanta ale vedení uhájila a potvrdila dobrou formu.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele