32. kolo
10.04.2011 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Cagliari si s Brescií body rozdělilo

Brescia si veze z Cagliari poměrně cenný bod, ačkoliv ideálnější by byly určitě všechny tři. Jeden bod totiž Rondinelle nadále nechává na předposledním místě tabulky. Na gól Cossua z první půle za hosty odpovídal Caracciolo.

Obě mužstva nastupovala v dobré náladě, protože své poslední zápasy vyhrála. Dnes k tomu lépe nakročilo Cagliari, které udeřilo vlastně hned z první větší šance. Astori z vlastní poloviny hřiště poslal dlouhý pas až do šestnáctky, kde si hned z prvního dotyku skvěle obhodil brankáře Arcariho Cossu a střelou do prázdné brány otevřel skóre.

Do té doby se sice více snažila Brescia, ale po vstřeleném gólu už převzali kontrolu domácí. Rondinelle proto na hřiště už po půlhodině vyslali tvořivého Diamantiho. Ještě do poločasu však mohli podruhé inkasovat. Astori našel úplně volného Biondiniho, ale Arcari skvělým zákrokem zasáhl.

Po neproměněných příležitostech Cossua a Edera udeřil v 61. minutě Caracciolo, který poslal do brány hlavou Diamantiho centr z trestného kopu. V závěru to byl opět Caracciolo, jenž mohl rozhodnout, ale jednu svojí šanci nedal. Nejprve olízl hlavou brankovou konstrukci, pak ho zastavil Agostini a do třetice sice obešel gólmana Agazziho, jenže pak napálil míč do boční sítě. V nastaveném čase se hosté hodně hněvali na sudího Bergonziho, který udělil Ederovi žlutou kartu za filmování, jenže to byla pro útočníka už druhá, a tak následovala červená. Protestoval také kouč Iachini a byl vykázán.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele