12. kolo
08.11.2009 15:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Bologna FC - Città di Palermo 3:1

Bologna doma zdolala Palermo 3:1 a vyšvihla se na průběžné patnácté místo tabulky. Diváci viděli na stadio Dall'Ara celkem čtyři branky, jejichž autoři jsou z pohledu vítězů - Zalayeta a Di Vaio, za poražené se prosadil Simon Kjaer.

Marco Di Vaio byl vůbec prvním mužem na hřišti, který si připsal střelecký pokus, leč nepřesný. Palermo přišlo s reakcí okamžitě a brankář Viviano měl hned plné ruce práce s pokusem Mattia Cassaniho. Neúspěšný byl i Miccoli, který měl hned dvě slibné příležitosti, ale ani jednu nedokázal gólově zužitkovat. Ve 42. minutě prostřelil brankáře Sirigu Marcelo Zalayeta, který využil dobré práce Di Vaia, jenž dokázal hlavičkovat mezi třemi obránci hostí - 1:0 pro Bolognu. Domácím však vedení dlouho nevydrželo, Miccoliho zahraný kop nedokázali domácí odvrátit a Simon Kjaer byl tím mužem, který ho dopravil do sítě - 1:1.

Jenomže ani stav 1:1 dlouho nevydržel, krátce po změně stran totiž domácí opět vedli a opět zásluhou Marcela Zalayety. Uruguayský útočník si ťukl míč s Mingazzinim a z hranice značky pokutového kopu se ani podruhé nemýlil - 2:1. S tímto výsledek se Sicilané nehodlali spokojit. Hernandezova a posléze Miccoliho střela byla zastavena výtečným Vivianem. Bologna dokázala udeřit i potřetí, v posledních minutách hry totiž Palermo otevřelo obranu a chybu Kjaera ztrestal Di Vaio - 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele