30. kolo
24.03.2010 20:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - AS Řím 0:2

AS Řím dokázal vyhrát na půdě Boloni 2:0 a bodově se dotáhl na druhý AC Milán, a pochopitelně zůstal v boji o ligový primát. Giallorossi poslal do vedení John Arne Riise, vedení pak pojistil Julio Baptista.

Boloňa se ocitla už od úvodní minuty pod tlakem. Daniele De Rossi s Jeremy Menézem donutili brankáře Viviana ke kvalitnímu zákroku nohou. O něco méně nebezpečnější byl hlavičkový pokus Luky Toniho, ten měl stiženou pozici, a tak Viviano jeho pokus zlikvidoval. Boloňa se nenechala zahanbit a po střele uruguayského fotbalisty Henryho Gimeneze vystrašila branku Říma. Cassettiho pokus pro změnu skončil na boční síti nicméně Římané se dostali do vedení až v průběhu druhého poločasu.

Ve 48. minutě totiž vypálil Daniele De Rossi, jeho rána změnila směr a skončila v brance. Gól by uznán norskému obránci Johnu Arne Riisemu - 1:0 pro AS Řím. Aktivita Ranieriho svěřenců pokračovala, Burdissovu hlavičku po rohovém kopu zlikvidoval pohotový Viviano. Boloňa toho v domácím prostředí příliš nevymyslela a do konce utkání ještě jednou inkasovala. Definitivní pojistku v podobě druhého vstřeleného gólu zařídil Julio Baptista. Brazilský ofenzivní hráč využil velmi dobré Cerciho přihrávky - 2:0. Zisk tří bodů je pro Řím velmi klíčový, neboť tým z hlavního města zůstává ve hře o titul.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

musime vyhrat!!!!! uz by mel hrat Totti takze se tesim......pak smeteme Inter FORZA ROMA!

Reagovat
Slejdy

povinne 3 body .. pak se uvidi s interem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja verím vo víťazstvo! 0:2 a potom Inter v sobotu.To bude zápasik Per Sempre Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Totti hrát ale ještě hrát určitě nebude...Těším se opět na Mexese..

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE ROMA !!! a teraz pojme na Inter

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA AVANTI !!!!!!!!!!!!!!!!! a teď musíme smést i ten Inter s chytrákem Mourinem!!!

FORZA AS!!!

Reagovat
goodbay

FORZA ROMA!! A ted hurá na inter!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele