31. kolo
11.04.2009 15:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Turín FC - Calcio Catania 2:1

Fotbalisté turínského FC udělali důležitý krok směrem k záchraně, když v hektickém závěru rozhodli o vítězství nad Catanií. Olympijský stadion v Turíně byl svědkem tří branek v poslední desetiminutovce.

Jako první však mohl udeřit hosté, střelu Pabla Ledesmy vytáhl konečky prstů Matteo Sereni na rohový kop. Nicméně v prvním poločase dominoval domácí Turín, své šance nevyužili Roberto Stellone a Blerim Dzemaili. O chvíli později mohl skórovat hlavou Rolando Bianchi, ale mířil vedle. Catania si další brankovou příležitost vytvořila až v závěru prvního poločasu, Capuano přihrál Paoluccimu, ale ten si s přihrávkou neporadil dobře.

Ve druhém poločase protáhl Dzemailův přímý kop brankáře Bizzarriho a nepřesně mířil se svojí střelou Stellone. Na Olympijském stadionu v Turíně se schylovalo ke konečné remíze, jenomže sedm minut před koncem vsítil branku Rolando Bianchi, který hlavou zužitkoval přesný centr Aima Diany - 1:0. Nechybělo mnoho a hosté mohli okamžitě srovnat. Naštěstí pro Turín se vytáhl skvělým zákrokem Sereni a udržel vedení. Vzápětí, konkrétně dvě minuty po úvodní brance, vstřelili domácí druhý gól. Martinez hlavičkou přehodil brankáře Bizzarriho - 2:0 pro FC Turín. V zápase to však nebylo všechno, dvě minuty před koncem zdramatizoval utkání Natali, který se trefil přesnou střelou z první - 2:1. V nastaveném čase byla hostující Catania velice blízko vyrovnání, ale Turínští nakonec výsledek uhlídali.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele