12. kolo
11.11.2007 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Turín FC - Calcio Catania 1:1

Turín po remíze na domácím hříšti přišel jak o dva body, tak o dva klíčové hráče.

Catania začala aktivně a držela Turín prvních patnáct minut na jejich polovině. Vytvořila si pár solidně vypadajících šanci, ale gól nepadl a k radosti domácího publika se v patnácté minutě při prvním útoku dostal Turín do vedení. Ventola se z ničeho nic dostal do šance, od značky pokutového kopu trefil břevno a Malonga, nově příchozí na hřiště za zraněného Rossinu, do prázdné branky bez problémů otevřel skóre. Pro Catanii, do té doby kontrolující hru, to byla jako rána z čistého nebe. Brzy se z toho dokázala oklepat a opět to vypadalo, že dostane Turín pod tlak, jenže další rána přišla pro Catanii v 26. minutě, kdy se za hrubý faul v pokutovém území Turína nechal vyloučit Vargas.

Hosté ale viděli, že Turín dneska nemá svůj den, a tak to na ně zkoušeli i v deseti. Nakonec se jim v 63. minutě podařilo vstřelit branku. Martinez po centru Mascary zavěsil hlavou do prázdné branky a korunoval tak snahu Catanie dát gól i špatný výkon Turína v tomto utkání. Martinez se při gólové hlavičce zranil a musel být střídán. Di Michelle se pak snažil strhnout vedení na domácí stranu, ale při své šanci si o catanského brankaře Polity poranil koleno. Turín již v tu dobu využil všechny své střídání. Znamenalo to tak, že obě mužstva dohrála zápas v deseti. Turín už pak jen čekal na závěrečný hvizd rozhodčího, který by hráče vysvobodil z velmi nevydařeného a smolného utkání.

Autor: Vít Nohejl

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

Mělo by vyhrát, domácí jsou favorité, ale pozor na Catanii, venku docela boduje. Tip 1:0.

Reagovat
HOST*bary72

Škoda, jen bod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele