30. kolo
22.03.2008 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Turín - AC Milan 0:1

AC Milán potvrdil, že se mu na hřištích soupeřů daří a po výhře nad domácím FC Turín si připsal veledůležité tři body. O výhře Milána rozhodl ve druhém poločase Alexandre Pato.

FC Turín nezažívá dobré období, po dvou posledních porážkách musel zabrat, jenže v cestě mu stál nejlepší tým soutěže co se týče utkáních hraných na hřištích soupeře, AC Milán. Hosté byli po domácím fiasku se Sampdorií Janov ve složité situaci, čtyřbodová ztráta na čtvrtou Fiorentinu se v případě neúspěchu mohla navýšit.

Jenže Milán od úvodního hvizdu převzal iniciativu do svých rukou a udával tempo zápasu. Přesto se střelecky v prvním poločase neprosadil, když k tomu dobré příležitosti měl Andrea Pirlo z přímého kopu a po něm Clarence Seedorf. V další šanci se objevil i mladíček Alexandre Pato, jeho střela šla ovšem mimo. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal stoper Alessandro Nesta, ale ani on nebyl úspěšný.

V 66. minutě se Milán přeci jenom dočkal. Střelu Alberta Gilardina vyrazil brankář Fontana a Alexandre Pato už neměl těžký úkol - 1:0 pro AC Milán. Milánská obrana působila jistěji než v předchozím utkání se Sampdorií a nepouštěla domácí do větších příležitostí. Alexandre Pato mohl zvýšit na 2:0, jenže proti byl brankář Fontana.

V 78. minutě přišla velká chvíle pro Željka Kalače, který zlikvidoval velkou šanci Stellona a Ventoly. AC Milán už výsledek udržel a zvítězil 1:0, přesto zůstal na pátém místě se čtyřbodovou ztrátou na Fiorentinu, která též vyhrála nad Laziem 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FC Torino se moc nevede a navíc hostí taktéž se trápící AC Milano. No to teda bude ! Domácí nesmí za žádnou cenu prohrát, v tabulce si nestojí extra dobře. V tomto zápase jsem samozřejmě na straně FC Torino a doufám, že to nakonec dobře dopadne !!! Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen hraje Grande Paolo Maldini a už to jde:) Ba by nebyla obrana jistější když je v jejím středu legenda, symbol a duše týmu. Paolo hraje v perfektní formě a stabilně bývá nejlepší hráč milána v posledních pár měsících, a jestli se rozhodne pokračovat (věřím že ano) další sezonu tak začnu skákat tak vysoko že překonám rekord Javiera Sotomayora Maldini forever

Reagovat
smazaný uživatel

FC Torino to nakonec nevyšlo. Je to škoda !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele