33. kolo
13.04.2008 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Neapol SSC - Atalanta Bergamo 2:0

Neapol rozhodla utkání proti Atalantě ve druhém poločasu, kdy se v rozmezí dvou minut trefili slovenský reprezentant Marek Hamšík a Ezequiel Lavezzi a rozhodli o tom, že hosté si ze Stadia San Paolo neodvezou ani bod. Neapol je nyní devátá a Atalanta klesla na 11. pozici.

Obě strany se dnes musely vypořádat se řadou absencí a domácí také s faktem, že na podzim v Bergamu obdrželi pět branek a odjížděli s debaklem 5:1, což určitě před domácím publikem nechtěli zopakovat. Navíc se jim do branky po dvouměsíční pauze vrátil Gennaro Iezzo.

V úvodu utkání zahrozil Lavezzi, jenž si naběhl přízemní Manniniho centr, ale míč napálil přímo do brankáře Coppoly. Na druhé straně na poslední chvíli zastavil střílejícího Floccariho Paolo Cannavaro a první zákrok po dlouhé pauze si tedy brankář Iezzo připsal až po střele Tissoneho. V závěru prvního poločasu měl velkou příležitost domácí Gargano, ale Coppola předvedl vynikající zákrok.

Po hodině hry opět úřadoval brankář Coppola, jenž dříve působil právě v Neapoli, když zlikvidoval samostatný nájezd Lavezziho. O pár minut později již ale neměl šanci proti dorážejícímu Hamšíkovi, čemuž předcházela povedená střela Sosy. V 63. minutě tedy domácí vedli 1:0, ale tento stav příliš dlouho nevydržel. Po 120 minutách se totiž Neapolští radovali podruhé. Zakladatelem akce byl opět Sosa, jenž vyslal dobrý centr do pokutového území, kde již neměl problém zakončit Lavezzi. V závěru utkání ještě odmítl šanci zvýšit na 3:0 Sosa a Neapol zvítězila 2:0.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proč je vždycky u Calaia to jméno špatně napsané?A myslim že je to i u Rigana ze Sieny vždycky je Riganň a Calaiň

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele