15. kolo
08.12.2007 18:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Lazio Řím - Calcio Catania 2:0

Lazio odčinilo porážku od Interu Milán a zaznamenalo svou čtvrtou ligovou výhru sezony. Do černého se trefili osvědčení útočníci Rocchi a Panděv.

Lépe přitom začala Catania, již v páté minutě se po rohu dostal k zakončení Terlizzi a za již překonaného Ballottu zaskočilo břevno. Na Olympijském stadionu platilo ono známé nedáš, dostaneš. O tři minuty později totiž posadil Ledesma svůj trestný kop přímo na hlavu Rocchiho a ten se narozdíl od Terlizziho nemýlil - 1:0.

Po trestu se do domácí sestavy vrátil Mutarelli a návrat mohl oslavit brankou. Ve 14. minutě šel po přihrávce od Meghniho sám na Polita, zakončení všk nezvládl a mířil mimo. Polito se poté konečně zahřál po snadné střele Rocchiho. Tradiční minelu sineodpustil Ballotta, veteránovi v bráně domácích pojela malá domů od jednoho ze svých spoluhráčů pod nohou, naštěstí se však stihl vrátit a míč za brankovou čáru nepustil. Ballotta se publiku omluvil, odpovědí z ochozů mu byl pískot.

Na začátku druhé půle měl plné ruce práce Polito, když zlikvidoval střelu Mutarelliho i následnou Makinwovo dorážku. V 70. minutě málem vyrovnal Morimoto, k teči centru Vargase mu chyběly centrimetry. Catania domácí zatlačila na jejich polovinu, gólové odměny se ale nedočkala. Postupně se míč do sítě marně snažili dostat Mascara, Vargas a Spinesi. Definitivní rozhodnutí pak přinesla 89. minuta, v níž se v pokutovém území uvolnil a následně přesně zacílil Panděv.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele