37. kolo
11.05.2008 15:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

FC Janov - Lazio Řím 0:2

Lazio přerušilo nelichotivou sérii sedmi zápasů bez porážky a zvítězilo na půdě janovského FC 2:0. Výhru Biancocelesti zařídili v prvním poločase útočníci Gorand Panděv a Tommaso Rocchi. Janov se díky porážce propadl na deváté místo tabulky.

Lazio během týdne vypadlo v semifinále italského poháru, když podlehlo před domácím publikem Interu Milán 2:0, a to více chtělo v tomto utkání uspět. Vyhrát chtěl také FC Janov, který bojuje o umístění, které zaručuje start v letním Poháru Intertoto.

Jako první musela zasahovat hostující obrana s brankářem Marcem Ballottou. Brankář Lazia Řím zneškodnil pokus Giuseppe Sculliho. Na druhé straně netrefil branku Tommaso Rocchi.

Brankáře Rubinha prověřila až střela Lorenza Di Silvestriho, ale ani Silvestriho pokus v brance neskončil. Aktivitu hostů zužitkoval ve 32. minutě Goran Panděv. Makedonský útočník se trefil po přiťuknutí Tommasa Rocchiho a Lazio vedlo 1:0. Biancocelesti po vstřelené brance ještě více zaktivnilo svojí hru a po zásluze vstřelilo druhou branku. V samotném závěru prvního poločasu našel Valon Behrami Tommasa Rocchiho, a ten pohodlně zvýšil náskok hostů.

Ve druhém poločase si Lazio už výsledek hlídalo a Janov prakticky do ničeho nepouštělo. Výjimkou byla chyba, kterou vyrobil Emilson Cribari, ovšem kanonýr Marco Borriello Ballottu nepřekonal. Lazio Řím tedy zvítězilo 2:0 a alespoň částečně si vylepšilo dojem z pokažené sezony a vypadnutí v semifinále italského poháru.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pěkně to ke konci Serie A hrajem, jen co je pravda ! Ještě bychom mohli vypadnout z první desítky, ale to už se snad nestane. V poslední době nám tedy borci FC Genoa moc radosti nedělejí. Doufám, že to v posledním zápase nějak věrným fans vynahradí. FC JANOV !!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele