31. kolo
04.04.2017 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Watford FC - West Bromwich Albion 2:0

Porazíte Arsenal, získáte bod na Manchesteru United, ale s Watfordem padnete. West Bromwich zase jednou ukázal, jak jeho výsledky mohou být nevyzpytatelné. Watford si ale vítězství zasloužil a zisk tří bodů mu nepřekazilo ani vyloučení Miguela Britose zhruba po hodině odehraného času.

Hosté začali aktivně a už v 7.minutě to ve vápně Watfordu pořádně hořelo. Chadli se pokutovým územím prohnal jako vítr, dostal se až před Gomese a vzápětí i za něj, ale byl moc blízko a balón nedokázal usměrnit do branky. Watford kritický moment přežil a vzápětí sám udeřil. "Milánský" Mbaye Niang si hodil balón na pravačku a neomylně vypálil. WBA dlouho nemohl najít odpověď a branku Gomese znovu ohrozil až čtyři minuty před přestávkou. Chadli se z volného přímého kopu opřel do balónu a Watford zachránila spojnice tyčky a břevna.

Jakkoli si hosté dělali naděje na bodový zisk, tak krátce po změně stran utrpěl jejich plán vážnou trhlinu. A znovu u toho byl Niang, jehož dlouhý nákop za obranu využil Troy Deeney, když si v tísni poradil i s povyběhnutým Fosterem.

Ani nepříjemné dvoubrankové manko hosty neodradilo od dalšího snažení, ale zejména Chadli měl v zápase velkou smůlu. Jeho rána z 58.minuty skončila těsně vedle. Šance WBA ještě se zápasem něco udělat se zvýšily v 65.minutě, kdy chybující Britos marně stíhal Rondóna a jelikož hostující hráč upadl a sudí to vyhodnotil jako faul, bylo zaděláno na problémech. Britos totiž uviděl žlutou kartu a protože už jednu měl, musel se předčasně poroučet do sprch.

Početní výhoda ale hostům příliš nepomohla. Watford se pochopitelně hluboko zatáhl a vědom si dvoubrankového náskoku bránil a bránil. WBA recept na obranný val a brankáře Gomese nenašel a z Vicarage Road odjíždí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele