2. kolo
15.08.2015 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Watford FC - West Bromwich Albion 0:0

Watford stále čeká na první vítězství v Premier League od roku 2007, kdy naposledy sestoupil do druhé ligy. V domácím utkání proti West Bromwichi nenavázal na sympatický výkon proti Evertonu a zápas skončil bezgólovou remízou. Největší šanci klání spálil v samotném závěru útočník Baggies Saido Berahino.

První zajímavou příležitost však měli domácí - Odion Ighalo pálil ze střední vzdálenosti tvrdě a pod břevno, jenže Myhill stál přesně tam, kde měl. Stejně jako vzápětí, když lapil střelu Troye Deeneyho. Watford byl po většinu zápasu jasně lepší, soupeře jasně přestřílel a přehrál ve středu pole.

Gólman West Bromu Boaz Myhill tak měl plné ruce práce. Ještě do přestávky musel nebojácně skočit do nebezpečné souhry výše zmíněné dvojice Deeney - Ighalo, pak vyrazil tvrdou ránu Anyi, aby nakonec ještě konečný prstů posunul na břevno další pokus Ighala.

Po obrátce už hra nebyla tak divoká a šancí bylo poskrovnu. Hornets už brankáře soupeře prakticky neohrozili, jen Deeney pálil zpoza šestnáctky vysoko nad. Celek z předměstí Londýna navíc po závěrečném hvizdu mohl být rád za remízu.

West Bromwich sice ani jednou jedinkrát nevystřelil na branku, jenže deset minut před koncem základní hrací doby měl zlatou šanci na hlavě Saido Berahino. Centr z levé strany vrátil na zadní tyč McAuley a Berahino byl úplně sám před odkrytou svatyní. Zamířil však trestuhodně mimo.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (4)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
MCFC_8

Remiza

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele