35. kolo
02.05.2015 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

West Ham United - Burnley FC 1:0

Tohle už pro Burnley nevypadá vůbec dobře. V rámci souboje dvou kolektivů preferujících vínovou barvu totiž Clarets nestačili na kladiváře z Boleyn Ground a vinou brzké penalty i červené karty pro Duffa už v tuhle chvíli ztrácejí na bezpečné pozice propastných osm bodů...

Pokud šest kol v řadě nevstřelíte ani branku, nemůžete čekat zázraky - a přesně to se dnes přihodilo Dycheovým svěřencům, kteří od senzačního skalpu ManCity uhráli akorát jednu remízu ze šesti pokusů. Dnešní utkání přitom mohli načít úspěšně, kdyby Barnes hlavičkoval přesněji, místo toho ale od rozhodčího dostali ve 23. minutě precizní direkt.

Michael Duff sice jasně fauloval Kouyatého v pokutovém území, přitom ale určitě nebyl posledním mužem, a tak červenou kartu spíše vidět neměl. Mark Noble se takto na penaltovém puntíku nemýlil a neomylně nasměroval West Ham za relativně pohodovým vítězstvím.

Ještě do přestávky mohli vedení Hammers navyšovat Valencia s Amalfitanem, přičemž defenzívě londýnského celku dělala výraznější problémy akorát aktivita Dannyho Ingse. S postupem času se navíc Burnley spíš čím dál víc soustředilo na bránění jednogólového manka, které se například hned dvakrát snažil zdvojnásobit střídající Carlton Cole.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
JimBob

Skoro si troufnu říct, že už i možná vyhrajeme... Kdy a kde jindy taky už.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele