9. kolo
27.10.2014 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Queens Park Rangers - Aston Villa 2:0

Aston Villa před Lambertovým podpisem nové smlouvy: 10 bodů včetně skalpu Liverpoolu. Aston Villa poté: pět zápasů, pět proher a za tu dobu ani jedna vstřelená branka. Birminghamští v důsledku toho klesají až na 15. příčku; naopak QPR se konečně zvedá ode dna tabulky...

Villans přitom pro tento zápas leccos změnili. Pro jednou soupeře přestříleli i zválcovali ve statistice držení míče (69 %), přičemž speciálně to druhé jen sotva uvidíte. Výsledek však pro birminghamský klub zůstává stále stejný - stejným způsobem neuspokojivý.

Aston Villa začala vpravdě solidně a hned třikrát málem nachytala QPR z protiútoku, aby zejména Carlos Sánchez z 30 metrů otestoval pozornost navrátilce Roberta Greena. První branka Hoops tak přišla jako blesk z čistého nebe - v 17. minutě Zamora vybídl Charlieho Austina a ten v dobré pozici nepochybil.

Právě Bobby Zamora dnes Villans především trápil svou fyzickou silou, teprve až když se ale začal v druhé půli vytrácet a nahradil ho Junior Hoilett, povedlo se o něco horšímu QPR přeci jen potvrdit vedení. Nejdříve střídající Hoilett sám natrefil na tyč, posléze v 69. minutě Sánchez nepochopitelně odevzdal míč soupeři a Austin po Vargasově dodávce z pravé strany hladce zvýšil na 2:0.

Villans se pak už na koně nikdy pořádně nedostali, a ke kýženému kontaktnímu gólu jim nepomohlo ani vysvlečené duo zkušených harcovníků Cole-Bent. Naopak Vargas ještě mohl skórovat v situaci 1 na 1, zatímco na druhé straně byl dvakrát nejblíže brance stoper Ciaran Clark.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (8)

Přidat komentář
Infernoqt

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
M1ck0

Villans letos nestřílí ostrýma...domácí vyhrajou o gól...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

máme vsazeno na domácí...

Reagovat
hradec

QPR 1:2 Aston Villa

Reagovat
skorpikk

QPR vyhrajou, proti live byli skvělí a potvrděj to tipuju 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele