25. kolo
10.02.2015 20:45 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Aston Villa 2:0

Zahájila Aston Villa honbu za dalším rekordem? Proti Chelsea po téměř 11 hodinách skórovala a stanula tak "jen" na čtvrtém místě historických tabulek Premier League. Teď má zatím na kontě 132 minut - proti Hullu opět neskórovala, Tigers naopak pod vedením v základní sestavě debutujícího N’Doyeho pokořili Guzana hned dvakrát a díky výhře 2:0 opustili sestupové pole. Villans do něj naopak spadli.

Dame N’Doye přišel do Hullu snad až po uzavření přestupového okna. V úterý večer přesto sám rozhodl veledůležitý zápas o udržení, v němž si oba aktéři vyměnili své ne/sestupové příčky. Aston Villa dneškem nevyhrála už deset zápasů v řadě a její manažer Paul Lambert se právem obává o svoji práci.

Přestože hosté měli v úvodu více ze hry, N’Doyeho genialita zvrátila průběh zápasu na stranu Hullu. Po McGregorově výkopu si tělem odstavil Okoreho, magicky špičkou kopačky zpracoval míč do běhu a naservíroval jej do úniku Jelavićovi. Ten díky notné teči stopera Clarka přeloboval Guzana a po dvaceti minutách otevřel skóre.

Ve druhém dějství měl N’Doye několik šancí ke skórování sám; Elmohamadyho centr však do branky hlavičkovat nedokázal. Až když si na Egypťanův pas naskočil Ramírez a N’Doye mohl nadvakrát dorážet, ustanovil skóre na konečných 2:0 pro domácí. Villans se nejblíže gólu dostali při dalekonosné ráně Westwooda, s níž si však McGregor poradil - stejně jako s Bentekeho dorážkou.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
Infernoqt

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Villa to dá 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

TIP 2 , Villa nadviaže na posledný dobrý výkon proti Chelsea a body sa povezú ...

Reagovat
HullCity

Ne,Hull naváže na skvělý výkon proti City a body zůstanou doma!!! 2:1

Reagovat
HullCity

Co jsem říkal,nejsme až tak trapní,abychom nevyhráli proti Aston Ville a k smíchu jsou kecy těch,co říkali,že proti nám svoji černou sérii určitě prolomí...takhle se bojuje o záchranu!!!Ndoye dneska fantastický,neprohrál snad ani souboj a Jelavič vyrovnal Geovanniho rekord v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele