10. kolo
01.11.2014 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Everton FC - Swansea City 0:0

Manažer Evertonu Roberto Martínez se při setkání s bývalým zaměstnavatelem musel spokojit s bodem. Swansea udržela v Goodison Parku remízu i přesto, že hrála od 72. minuty bez vyloučeného Shelveyho. Toffees poprvé v sezóně nedali gól a jediným týmem, jenž se tím může honosit, je tak Chelsea.

Byla to navíc Swansea, kdo mohl ztráty litovat více. Velšané sice nebyli aktivnějším týmem, ve statistice držení míče dokonce nastřádali pouze třetinu času, avšak rozhodčí je obral o jasnou penaltu. Shelveyho střelu totiž Alcaraz zastavil rukou, a to způsobem, za nějž by se nemusel stydět ani jeho kolega Tim Howard.

Svěřenci Garryho Monka, jenž si po utkání opět neodpustil nelichotivá slova na účet rozhodčího, ani jednou netrefili prostor tří tyčí, přesto měli v zápase největší šance. Bony Wilfried postupoval sám na branku, jenže trefil pouze boční síť. Po změně stran měl podobnou příležitost i Jonjo Shelvey, který zpoza vápna minul branku.

Everton se do šancí nedokázal dostat, čímž nezaujatého fanouška zklamal nejvíce. Právě ofenzivní potence byla největší ctností současného modrého celku, jenž naopak v defenzivě postrádá stabilitu. Až v nastaveném čase nejprve neproměnil zajímavou nabídku Pienaar, aby na samém sklonku zápasu nedosáhl na gólovou nabídku Lukaku.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

tohle může dopadnout jakkoliv, tip 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
eden_h

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele