2. kolo
24.08.2013 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Ze dvou střel na branku gól nepadl, Newcastle - West Ham 0:0

Fanoušci Newcastlu nemají ani po druhém kole důvod k oslavám, Magpies sice získali první bod v sezoně, herně ale opět rozhodně nepřesvědčili, dokonce ani jednou netrefili soupeřovu branku! A protože hostům z West Hamu se to podařilo jen dvakrát, není divu, že se oba týmy rozešly po bezbrankové remíze smírně...

Nedá se přitom říct, že by se hrál vyloženě nezajímavý fotbal, něco málo tomu ovšem při každé akci chybělo. Jako třeba v úvodu Jarvisovi, jenž se prokličkoval až do šestnáctky, než jeho finální přihrávku zblokoval Coloccini. Nebo Reidovi, jehož parádně mířící dělovku zastavil v cestě do sítě Yanga-Mbiwa. Na druhé straně hřiště to zkoušel z volného přímého kopu Ben Arfa, jenže mířil vysoko nad branku.

Stejně se o chvíli později vedlo rovněž Sissokovi, a to už se na St. James Parku začal ozývat pískot. Po skvělém průniku Demela po pravé straně hlavičkoval chytře do protipohybu gólmana Krula Maiga, jenže při tom nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. Také další střelecké pokusy, dva v podání Ben Arfy a jeden Reidův, ani zdaleka nenašly zamýšlený cíl, a tak se stále hrálo bez branek. Největší šanci prvního poločasu měli hosté, když se po standardní situaci dostal k zakončení aktivní Reid a vůbec jako první účastník dnešního zápasu trefil bránu, jenže si vylámal zuby na Krulovi.

Také po pauze byli o něco nebezpečnější Hammers, Downingův průnik ovšem skončil, jak jinak, na nepřesné střele. Po hodině hry měl na hlavě čistou gólovou příležitost Nolan, avšak ani on nezacílil přesně a trápení obou mužstev tak pokračovalo. Nejzajímavější momenty celého zápasu se vtěsnaly do poslední desetiminutovky. Nejprve se v pokutovém území šikovně s míčem na kopačce obtáčel Gouffran, ovšem neprocpal balón přes bránícího Collinse.

Poté na opačné straně hřiště našel Jarvis svým centrem Colea, jehož halfvolej byl sice pořádně nebezpečný, stav utkání ale ani on nezměnil. A když už se Maiga po tečované ráně Morrisona radoval ze vstřelené branky, radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta. A tak tři body mohli pro sebe urvat Magpies, Sammy Ameobi ovšem zamířil jen do tyče a dorážka Gouffrana skončila nepochopitelně nad břevnem. Když ani taková příležitost neskončila gólem, všem bylo jasné, že se urodí bezbranková remíza.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Arfa, Cisse, Mbiwa, Diame.

Reagovat
Devil

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1 : 3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
bafpasak

1:0

Reagovat
NuFc23

treba vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 zabereme

Reagovat
hradec

Newcastle Utd 0:3 West Ham Utd

Reagovat
hawk

1:2 Cissé - Nolan, Jarvis

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele