38. kolo
09.05.2010 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - Sunderland AFC 2:1

Přestože už oběma celkům nešlo o nic jiného, než o prestiž a nějaký ten drobák za umístění v soutěži či prémie, o pěknou podívanou a tvrdé souboje nebylo nouzi. Co nakonec z výsledného skóre vyplynulo? Wolves z 16. příčky poskočili přes Wigan na 15., Sunderland zůstal na pozici třinácté.

Zápas začal zostra. Po sedmi minutách se do velké šance dostal Ebans-Blake, Gordon však jeho střelu zlikvidoval, z čehož resultoval brejk Sunderlandu. Fraizer Cambpell vyvezl balón, předal kanonýru Kenwyne Jonesovi a ten se nemýlil - 0:1. O necelých pět minut později ale bylo vyrovnáno. Jarvis si na Huttonovi vykoledoval pokutový kop a nejlepší střelec Wolves Kevin Doyle nedal Gordonovi šanci - 1:1.

Mackems se do vedení mohli vzápětí vrátit. Penaltový hříšník Hutton poslal centr na Malbranquea a ten krásnými nůžkami donutil Hahnemanna k výbornému zákroku. Ani Wolves nepřestali hrát. V 25.minutě se balón po ose Doyle - Jarvis dostal až ke Gordonovi, ten si ovšem poradil. Kevin Doyle mohl rovněž vstřelit svůj druhý gól v zápase. Po nedorozumění mezi brankářem Sunderlandu a stoperem Turnerem se mladý Ir dostal do šance, který ale brankou neskončila.

Rozuzlení utkání přišlo až na úplném konci jinak vyrovnaného duelu. Zubar unikl po lajně, poslal míč na Guediouru a ten rozhodl o třech bodech pro svěřence Micka McCarthyho. Když pak v 83.minutě po druhé žluté opouštěl hřiště Turner, jen málokdo věřil v obrat. Té hrstce optimistů pak zchladil žáhu střídající Jack Colback, jenž za 13 minut na hrací ploše stihl taktéž dvě žluté a pochopitelně červenou kartu.

Autor: Marek Ustohal / eurosport.yahoo.com, skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

1:1

Reagovat
Devil

0:1

Reagovat
niflheim

Kdybych měl dát dvojtip, tak 02.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele