5. kolo
12.09.2009 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Blackburn Rovers - Wolverhampton Wanderers 3:1

Blackburn hrál dnes proti odevzdanému soupeři a bez větších problémů si tak došel pro letošní první vítězství. Wolves svým výkonem zklamal a prakticky neměl šanci, jak soupeři konkurovat.

Utkání neslibovalo žádnou extra krásnou podívanou pro diváky, což se bohužel první čtvrthodinku plně potvrzovalo. O něco aktivněji se prezentovali domácí a na konci druhé desetiminutovky se projevili i střelecky. Se štěstím se totiž ujala střela Dioufa z patnácti metrů, která se do sítě dostala přes nohy Hennesseyho.

Wolves se stále nemohl dostat do tempa, což se jim do poločasu hned třikrát mohlo vymstít. Nejprve musel Hennessey zasahovat proti přímému kopu Pedersena, jen o pár minut později zabránil úspěchu střele zpoza vápna od Andrewse. V posledních minutách napřáhl k dalšímu přímému kopu Pedersen, tentokrát hosty zachránila až branková konstrukce. Jejich pasivita tak byla před přestávkou potrestána pouze jedinkrát.

Hra Wolvesu se výrazně nezlepšila ani po změně stran a jedenáct minut poté tak konečně byl potrestán. Dunnův centr usměrnil do branky hlavičkou z penalty Givet a díky teči si gól připsal Roberts. Čtyři minuty po hodině hry se navíc předčasně rozhodlo o vítězi utkání. Právě Robertse ještě Hennessey vychytal, ale domácí útočník přiťuknul Dunneovi, který zblízka vsítil již třetí branku.

Potupu host mohl dokonat Andrews, kterého nejprve vychytal hostující brankář a o pět minut později jeho střelu z hloubi vápna stačili hráči Wolvesu zablokovat. A tak v závěru využil nekoncentrace domácí obrany Maierhofer, který po rohu vsítil svůj první gól za Vlky. To nic nemohlo změnit na jasném a zaslouženém vítězství svěřenců manažera Allardyce.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tady asi padne pod tři tedy ja dám 2,5- g

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
Lahvac-CZ

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele