5. kolo
20.09.2008 16:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

West Ham United - Newcastle United 3:1

Již třetí porážku v řadě si připisují na konto hráči Newcastlu United. Ti po zápase s Arsenalem a Hullem nestačili dnes ani na West Ham a stále se tak mohou chlubit pouze čtyřmi body.

West Hamu vstupy do utkání na domácím hřišti letos zatím vycházejí skutečně na jedničku. V prvním zápase diváci čekali na první trefu tři minuty, v tom dalším dvanáct a dnes pouhých osm minut. Úspěšným střelcem se stal zkušený David Di Michele a připsal si na konto první branku. Kouč Zola tak odstartoval své působení u Kladivářů skutečně impozantně. Newcastle najednou musel mnohem více otevřít obranu a dát více sil na útočení.

Jenže místo toho Hammers i nadále byli aktivnější a několikrát nebezpečně ohrozili bránu Magpies. Z přímého kopu pálil nad Noble, přesnost scházela střele Colea a po centru hlavičkoval nad pro změnu Etherington. Newcastle se dnes skutečně trápil, v útoku byl bezmocný, a proto gólman Green moc práce neměl. V 37. minutě navíc Di Michele udeřil podruhé. Nadvakrát překonal Givena a stanovil tak skóre po prvním poločase.

Po pár minutách po přestávce přišel už třetí gól West Hamu United. Dnešní největší hvězda zápasu Di Michele se tentokrát změnil v nahrávače. Míč poslal ke kopačkám Matthewa Etheringtona, jenž bez nějakých větších problémů v pohodě skóroval a v podstatě tak rozhodl o vítězi, jelikož Newcatsle byl skutečně neškodný.

Vedení mohl už po pár okamžicích potvrdit již svým třetím gólem Di Michele, ale z úrovně penalty přestřelil. Na druhé straně se naopak dokázal prosadit Michael Owen. Anglický útočník obešel v pokutovém území obránce a přesně mířenou střelou dokázal alespoň snížit. Na víc se už ale Newcastle nezmohl a opět prohrál.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

west ham vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

ano 2 0 pro kladiváře

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham tri sezony nedokazal porazit Newcastle v domacim prostredi i kdyz zapasy byly hodne bohate na goly a to se bude opakovat i v sobotu. Newcastle nema formu a proto nejake branky dostane + 2,5 golu.

Reagovat
Devil

Doufam,ze Newcastle vybojuje alespon bod!

tip.-1:1

Reagovat
smazaný uživatel

kladíváři výhrají poločas.Pěknej kurz.

Reagovat
kubys

Zase bez Ashtona, bože!!! Ale co věřím, že zvítězíme - 3:1

Reagovat
kubys

No nejsem nejlepší tipér???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele