8. kolo
18.10.2008 18:30 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester United - West Bromwich Albion 4:0

Manchester United si připsal další výhru do tabulky Premier League a momentálně mu patří čtvrtá pozice. Po brankách Rooneyho, Ronalda, Berbatova a Naniho totiž porazil West Bromwich Albion vysoko 4:0.

Do první vážnější šance tohoto utkání se dostal Wayne Rooney, jehož hlavičku k bližší tyči zneškodnil dobrým zákrokem gólman Scott Carson. Domácí zahrávali v tomto duelu velké množství standardních situací a po jedné z nich se k odraženému míči dostal Darren Fletcher, ale jeho pokus letěl nad hostující branku.

O pár minut později zahrával rohový kop Wayne Rooney, míč doputoval až k Ferdinandovi, který se však bez cizího přičinění marně dožadoval odpískání pokutového kopu. Manchesteru se navíc devět minut před přestávkou zranil Patrice Evra a nad tým Sira Alexe Fergusona se začala stahovat mračna.

The Reds navíc chyběla také dvojice jihoamerických fotbalistů, kteří se z duelů své kvalifikace vrátili teprve v pátek dopoledne. Konkrétně se jedná o Carlose Teveze a Andersona. Hned na úvod druhé půle protáhl Carsona z 25-ti metrů opět Rooney, ale ani on ani vzápětí Berbatov gólman hostí nepřekonali.

První gólový moment se tak zrodil až v 56. minutě. Berbatov posunul míč na Rooneyho, ten si přehodil míč na pravou nohu, obešel obránce Donka a střelou k bližší tyči nedal Carsonovi žádnou šanci. Tentýž hráč mohl vzápětí po pasu Ryana Giggse náskok svého celku zdvojnásobit, ale tentokrát vyšel ze souboje vítězně soupeřův brankář.

Druhá branka padla po krásném pasu Wayna Rooneyho. Ten našel dlouhým míčem Cristiana Ronalda, pro něhož už nebyl problém překonat Carsona podruhé. Poté opět zazářila hvězdička míčového kouzelníka Naniho, který poslal přes celé vápno krásnou přihrávku na bulharského reprezentanta Dimitara Berbatova a ten s naprostým klidem překonal bezmocného brankáře West Bromwiche potřetí.

Poté se ještě o vstřelení branky pokoušeli Giggs a Rooney, ale skóre se po jejich příležitostech neměnilo. Gólovou tečku za tímto utkání tak učinil až v samotném závěru utkání portugalský záložník Nani, jenž přetavil v branku další výbornou přihrávku v podání Rooneyho a uzavřel tak stav utkání na konečných 4:0.

Autor: Radek Barkman / www.soccernet.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady je to asi jasne ale pozor na wba věřim že debils potrápí a uhrají plichtu 1 : 1 bednářřřřřřř

Reagovat
smazaný uživatel

debils seš ty,až budeš rozumět fotbalu,tak sem piš

Reagovat
smazaný uživatel

Stoupame viiiiiiiis az ke hvezdam ze Manchester vyhraje o tom nevaham 2 : 0 ted neni cas delat chybi... GLORY GLORY MAN UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

tipnu remízu 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

otevre te oci lidi to neni zapas W.B.A vs Aston villa

Reagovat
smazaný uživatel

to by sem nesmeli psat fandove chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:10 jasna vyhra pro Albiony

Reagovat
Devil

Strasna sranda,takovej vtipek jsem fakt dlouho neslysel!Nemas tam jeste neco?

Reagovat
smazaný uživatel

neni to takovy sranda kdyz je manchester 8. co?

Reagovat
Devil

MU maji zapas k dobru s Fulhamem doma,tudis kdyz vyhraji tak jsou treti s 3 bodovym mankem na prvniho frajere! To zas takova tragedie neni !

Reagovat
smazaný uživatel

chlapče co ty máš v hlavě by mě zajímalo,kdyžtak mi tady napiš jak bude hrát Manchester příště,vsadim to podle tebe na přesný výsledek a o výhru se s tebou klidně podělim,MAGORE

Reagovat
Devil

MU vyhraje 3:0!

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 Berbatov, Vidič

Reagovat
smazaný uživatel

ManU potvrdí formu a WBA nedá nejmenší šanci. jednoznačná výhra MU!

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

kkt Nadal kvuli nemu neni MU v TV

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to ten debil aspoň vyhrál ale United hezky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele