29. kolo
09.03.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Arsenal opět zaváhal

Arsenal, opět bez Tomáše Rosického, se na hřišti se Wiganu střelecky neprosadil a bezbranková remíza může pro něj znamenat v boji o titul nemalé problémy.

Hosté byli sice od začátku mírně aktivnější, ale ani jednu ze svých příležitostí nedokázali využít. Jejich snažení hodně komplikoval těžký terén, který na JJB stadium tradičně panoval. Neuběhla ani minuta a brankář Kirkland už musel zasahovat při střele Adebayora. To bylo bohužel skutečně na dlouhou dobu vše.

Z nudy diváky vyvedl až v 36. minutě Fabregas. Hlavičku španělského záložníka ovšem bez větších potíží pokryl opět gólman Kirkland. Podprůměrný výkon obou celků korunoval zanedlouho souboj Heskeyho s Fabregasem. Druhý jmenovaný strčil do útočníka Wiganu tak nešťastně, až vletěl do kamery. Bývalý anglický reprezentant se chystal mu toto gesto oplatit, ovšem včas se zastavil.

Po přestávce neatraktivní fotbal pokračoval. Po chybě domácího gólmana mohl skórovat Adebayor, jenže mířil přímo do Kirklandovy náruče. Hrdinou Wiganu se málem stal v 58. minutě záložník Koumas. Po akci Sibierskiho s Melchiotem nezamířil přesně. O něco lépe si vedl kolega ze zálohy Antonio Valencia, s jeho střelou si ovšem gólman Almunia poradil.

Po dlouhé době zaviněné zraněním se na hřiště opět podíval kanonýr Robin van Persie. Jenže ani on rozhodnout nedokázal. Arsenal se však nevzdával a vytoužený gól skutečně málem vstřelil pár minut před závěrečným hvizdem. Skvělou přihrávkou našel Adebayor Fabregase, ten ale opět ztroskotal na Kirklandovi, jenž mu míč od kopaček včasným výběhem odebral. V poslední nastavené minutě už dokázal Koumas vybojovat pouze roh, a protože jej Wigan nevyužil, zápas skončil bezbrankovou remízou. Ta domácím fotbalistům určitě velmi vyhovuje. Naopak Arsenal už potřetí v řadě jen remizoval.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (9)

Přidat komentář
Devil

Byl bych moc rad , kdyby Wigan prekvapil a Arsenal okradl o nejakej ten bodik , ale realita bude asi jina ! tip.-0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan se bude snažit, ale asi to na Arsenal stačit nebude. Kanonýři potřebují nutně bodovat, nejlépe naplno. Rozhodně na to mají. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel mi nezbývá nic jiného než s Vámi souhlasit,bude to jiný než v champions league,za normálních okolností by měl Wigan dostat bůro,to sice nebude,budu se modlit za remízku,ale myslím,že Arsenal teď neklopítne.Tip 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Arsenal teď nezaváhá, a Wigan je papírově slabší soupeř. Tip: 1-3

Reagovat
Pharrell

musime zahrat lip nez proti Aston Ville a Birminghamu! 0:1(adebayor)

Reagovat
fantomas

jj taky to vidim na utrápený vítězství

Reagovat
Devil

Nadhera , Wigan nam moc pomohl !!

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan se raduje, ale Arsenal může zpytovat svědomí. Další zaváhání a k tomu má MU odložený zápas. To už je vážné !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele