36. kolo
26.04.2008 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Bolton Wanderers 1:1

Krize Tottenhamu pokračuje i po tomto kole. Tým kouče Juande Ramose nevyhrál už popáté v řadě, přesto si svou jedenáctou příčku udrží i tentokrát. Naopak jeho dnešní soupeř Bolton zůstal díky remíze na šestnácté pozici a čeká jej v závěrečných dvou kolech tvrdý souboj o holé přežití.

Tottenham s Radkem Černým v základní sestavě měl po většinu utkání navrch a hned na úvod to zkoušel Robbie Keane. Zápas se bohužel nezačal pro Bolton vůbec dobře vyvíjet. Už ve 20. minutě musel kouč Megson nuceně střídat, jelikož Joey O'Brien se zranil. Hostující středopolař má skutečně velkou smůlu, jelikož právě dnešní utkání bylo pro něj po delší pauze zapříčinění zraněním prvním.

Také další střelu Spurs na bránu Al Habsiho vyslal kanonýr Robbie Keane. S jeho nevýrazným pokusem si brankář Boltonu však poradil. Tottenham byl nejblíže gólu na konci první půle. Nejprve pálil z přímého kopu Jermaine Jenas a o pár sekund později dokonce trefil Keane tyčku.

Diváci na White Hart Lane se ještě ani pořádně po změně stran neusadili a už viděli gól. Hned v první minutě se prosadil Giannakopoulos, který gólmana Černého podstřelil. Po pěti minutách se skóre měnilo podruhé, pro změnu ale na druhé straně. Na 1:1 srovnal i díky teči Keane záložník Steed Malbranque.

Podobně jako v prvním poločase, tak také v tom druhém si Tottenham vypracoval nejlepší příležitosti až v závěru. V 82. minutě nehlavičkoval přesně po centru Keana Woodgate. V poslední minutě pro změnu zastavil pokus Benta až na brankové čáře Guthrie a když se neprosadil v nastaveném čase ani Berbatov, oba týmy se tak musely spokojit pouze s remízou.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Devil

Tottenham doma vyhraje...2:1

Reagovat
Devil

Tottenham doma vyhraje...2:1

Reagovat
Devil

sorrac!

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že Kohouti zaberou a poazí Bolton. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

boltonu de o moc verim ze zopakuji vyhru na mindelsbrough a zvladnou to ale slepice jim to nedaj zadarmo tip 1 1

Reagovat
smazaný uživatel

Kohoti mě zklamali. Bohužel Bolton se drží ne nesestupové pozici. A škoda, že když nastoupil Radek Černý, tak se mu nepovedlo odchytat zápas s nulou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele